Close

Business

Työelämä ja elämä muutenkin vaatii meiltä jatkuvasti enemmän. Jotta osaat keskittyä  olennaiseen ja tehdä oikeita tekoja – ota Business -palvelumme käyttöösi!

Työpaikkaliikunta

Hyvin organisoitu työpaikkaliikunta lisää terveyttä. Element Studion avulla järjestät taukoliikunnan, ohjatut tunnit ja omatoimisen harjoittelun kuntosalilla. Ota asiantuntijamme avuksi jo suunnitteluun!

Lue lisää!
Hyvinvointivalmennus

Sitä mitä voit mitata, voit johtaa ja kehittää. Koska uskomme näin, toteutamme myös henkilöstön hyvinvointivalmennukset tarpeeseen perustuen ja luotettavia mittareita hyödyntäen!

Lue lisää
TyHy -päivä

Virkistystä kokouspäivään, intoa ja yhteishenkeä liikuntailtapäivästä tai kokonainen päivä hyvinvoinnin teemojen ympärillä. Valitse teille paras ratkaisu!

Lue lisää
Koulutukset

Sydämen asiamme on edistää ymmärrystä kehon hallinasta ja sen toimintakyvyn parantamisesta. Siksi jaamme osaamistamme ammatillisena täydennyskoulutuksena fysioterapeuteille, hierojille, valmentajille ja ryhmäliikunnan ohjaajille. 

Lue lisää
Referenssit

Vuosien varrella olemme onnistuneet auttamaan useita yrityksiä ja yhteisöjä. Vilkaise täältä, keitä he ovat ja mitä ajattelivat!

Lue lisää