business

Työelämä ja elämä muutenkin vaatii meiltä jatkuvasti enemmän. Jotta osaat keskittyä  olennaiseen ja tehdä oikeita tekoja – ota Business -palvelumme käyttöösi!

Työpaikkaliikunta

Hyvin organisoitu työpaikkaliikunta lisää terveyttä. Element Studion avulla järjestät taukoliikunnan, ohjatut tunnit ja omatoimisen harjoittelun kuntosalilla. Ota asiantuntijamme avuksi jo suunnitteluun!

Hyvinvointivalmennus

Sitä mitä voit mitata, voit johtaa ja kehittää. Koska uskomme näin, toteutamme myös henkilöstön hyvinvointivalmennukset tarpeeseen perustuen ja luotettavia mittareita hyödyntäen!

TyHy -päivä

Virkistystä kokouspäivään, intoa ja yhteishenkeä liikuntailtapäivästä tai kokonainen päivä hyvinvoinnin teemojen ympärillä. Valitse teille paras ratkaisu!

Koulutukset

Sydämen asiamme on edistää ymmärrystä kehon hallinasta ja sen toimintakyvyn parantamisesta. Siksi jaamme osaamistamme ammatillisena täydennyskoulutuksena fysioterapeuteille, hierojille, valmentajille ja ryhmäliikunnan ohjaajille.

Referenssit

Vuosien varrella olemme onnistuneet auttamaan useita yrityksiä ja yhteisöjä. Vilkaise täältä, keitä he ovat ja mitä ajattelivat!

HYVINVOINTI-VALMENNUS

Kaipaavatko elämäntapasi pientä tai suurta remonttia?
Haluaisitko Sinä voida paremmin?

Kestävät elämäntapamuutokset harvemmin tapahtuvat sormia napsauttamalla. Usein huomaamme, kuinka hyvistä aikeista todellisiin hyvinvointia edistäviin tekoihin on pitkä matka. Muutos kysyy myös hyväksyvää ja myötätuntoista asennoitumista omaa itseä kohtaan. Itsen piiskaaminen ja arvosteleminen kun useimmiten johtavat kestävän muutoksen sijaan pikakuureihin, jotka päättyvät itsekurin pettäessä. Me Element Studiolla uskomme, että terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä elämäntapamuutoksissa kannattaa tukeutua todelliseen ammattitaitoon, eikä ns. ”keittiöpsykologiaan”. Siksi hyvinvointivalmennuksemme pohjautuu terveys- ja käyttäytymispsykologiseen teoriaan ja tutkimustietoon siitä, mitä onnistuneisiin muutoksiin tarvitaan.

Hyvinvointivalmennus voi auttaa sinua mm.

Liikunnallisen elämäntavan aloittamisessa ja ylläpitämisessä Painonhallinnassa ja ruokailutottumisten muuttamisessa Syömisen ja kehonkuvan häiriöissä Stressinhallinnassa Unettomuudessa Tupakoinnin lopettamisessa

Mitä hyvinvointivalmennus on?

Psykologista ohjausta ja tukea kestävien elämäntapamuutosten toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tavoitteellista oman ajattelun ja käyttäytymisen tutkimista sekä muuttamista valmentajan avulla.

Kuka valmennusta antaa?

Hyvinvointivalmentajamme Emilia Kujala on terveyden ja käyttäytymisen muutoksen psykologiaan erikoistunut sosiaalipsykologi (VTM), mindfulness-kouluttaja ja sertifioitu jooganopettaja.

Haluatko aloittaa elämäntapamuutoksesi viimeisen kerran ja onnistua siinä pysyvästi?

Jos vastasit kyllä, niin ota ihmeessä yhteyttä valmentajaamme ja varaa itsellesi aika ilmaiseen konsultaatiotapaamiseen! p. 040 – 7681 788 / valmentajat(at)elementstudio.fi

”Hakeuduin hyvinvointivalmennukseen, jotta saisin kauan kaipaamiani muutoksia aikaan elämäntavoissani. Olin jo pitkään kamppaillut painonhallinnan kanssa ja pyrkimyksistäni huolimatta paino jatkoi ylöspäin kipuamistaan tasaisesti. En ollut tyytyväinen omaan vointiini enkä ulkonäkööni. Valmennuksesta on ollut todella suuri apu elämänhallinnassa. Olen edennyt kohti tavoitteitani ja matkalla olen oppinut uusia toimintatapoja ja saanut käytännön neuvoja. Kyse ei ole todellakaan ollut pikadieetistä vaan kokonaisvaltaisesta elämänhallinnasta ja elämäni viemisestä siihen suuntaan johon sitä haluan viedä. Olen valmennuksen myötä saanut enemmän kaipaamaani muutosta elämääni kuin yksin yrittämällä 10 vuoteen. Hyvinvointivalmennuksen löytäminen on ollut minulle aivan loistava juttu, josta olen edelleen innoissani.”

Valmentajamme tekevät myös yhteistyötä sinun parhaaksesi
– Hyvinvointivalmennus ja Personal Training yhdessä voivat muutta elämäsi!

tyhy-VALMENNUS

Energiaa ja suorituskykyä työhön! Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen kannattaa, sillä työt tulee tehdyksi ja rahaa säästyy, kun sairaspoissaolot vähenevät. Yhteinen hyvinvointivalmennus parantaa terveyden ja fyysisen kunnon lisäksi myös työilmapiiriä!

Element Studio ja Functionalin osaajat tarjoavat monipuoliset ja tasokkaat palvelut yrityksille liikunnan ja hyvinvoinnin ohjauksessa. Henkilöstön rakenteesta ja yrityksen tarpeista riippuen valmennuksen sisältöä voidaan räätälöidä laajasti. Palveluita voi valita aina inspiroivista liikuntakokeiluista pitkiin ja vaikuttaviin valmennuskokonaisuuksiin. Yritysvalmennuksessa valmentaja laatii yhdessä henkilöstöjohdon kanssa suunnitelman käytettävästä valmennuspaketista, sen seurannasta ja tulosten mittaamisesta.

Energinen ja terve henkilöstö on kilpailuetu!

Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai suoraan asiakaspalveluumme!

Close Menu
×
×

Cart

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy