Close

Fysioterapia

Mitä jos sinulla olisi oma fysioterapeutti matkassasi harjoitellessasi kuntosalilla?!

Element Studion Fysio Training on valmennusta sinulle, joka kärsit tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista ja haluat päästä pysyvästi eroon kiputiloistasi!

 

Valmentajamme ovat koulutettuja fysioterapeutteja ja ohjaavat sinua niin oikeaoppiseen ja turvalliseen kuntoiluun kuin kokonaisvaltaisesti kehoa huoltavaan elämäntapaan. Fysioterapeutti tietää, miten pienillä muutoksilla voit arjessasi parantaa merkittävästi vaikkapa selkäsi hyvinvointia. Element Studion Fysio Trainingin tukena käytämme Fysio247 -valmennusta, joka on niska- ja selkäkipujen hoitoon erikoistuneen fysioterapeutin laatima verkkovalmennus. Lisäksi Element Studion monipuoliset tilat kuntosalista toiminnalliseen Kinesis -harjoitusjärjestelmään ovat käytössäsi matkalla kohti kivuttomampaa kehoa.

 

Fysio Training -valmennuspaketti sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen, jossa kartoitetaan nykyinen terveydentila ja tehdään jatkosuunnitelma sen pohjalta. Tutkiminen sisältää haastattelun, ryhdin tarkistuksen ja tarkemmat testit valmennettavan tarpeiden mukaan. Tutkimisen tarkoituksena on pureutua erityisesti mahdollisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin ja selvittää niiden alkuperä. Näin voimme valita sinulle oikeanlaiset harjoitteet, jotka auttavat sinua pääsemään eroon vaivoistasi. Tavoitteena on kohentaa yleistä terveydentilaa sekä toimintakykyä, ja sitä kautta helpottaa arkeasi!

 

Fysio Trainingia voit valita eri mittaisina valmennuskokonaisuuksina. Parhaiten vauhtiin pääset varaamalla meiltä veloituksettoman konsultaation valmentajasi kanssa!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 050 911 2850 / palaute(at)elementstudio.fi tai suoraan valmentajiin: valmentajat(at)elementstudio.fi

 

Valitse elämääsi liikettä – ei enää lääkettä!