Close

kesäkuu 2, 2017

Kuntosali, Pilates ja ryhmäliikunnat kutsuvat!

Totta se on! Kun nyt ostat meiltä 2kk harjoitteluaikaa, saat 1kk kaupan päälle!

 

Element Studio on kevään aikana uudistunut ja palvelut yhä monipuolistuvat kesää kohti kuljettaessa. Kuntoliikkujan ohjatut ryhmäliikuntatunnit jalkautuvat pian ulos ainakin porrastreenien ja kahvakuulauksen osalta. Studiolla tanssitaan, jumpataan ja treenataan toiminnallista lihaskuntoharjoittelua monin eri tavoin. Kehon huoltoon uutena lajina on tullut SPS -tunnit, joissa harjoittelu perustuu kehon lihaskalvoketjujen aktivointiin sekä ryhdin parantamiseen. Pian tuntivalikoimaan ovat tulossa myös AIR -tunnit, joissa ilmajoogaliinojen avulla venytetään, vahvistetaan kehoa sekä rentoudutaan.

Kuntosali kutsuu omatoimiseen harjoitteluun sinua, joka haluat kulkea vapaasti omien aikataulujesi mukaan! Omalla kulkukortilla salille pääsee joka päivä kellon ympäri. Lisäksi video-ohjattuja sisäpyöräilytunteja on tarjolla reilu 80 harjoitusta viikossa. Kuntosaliasiakkuuteemme kuuluvat myös ohjatut sisäpyöräilytunnit, joiden avulla omaa pyöräilytekniikkaa voi tarkistaa osaavan ohjaajan avulla.

 

Meille kannattaa tulla tutustumaan!

Uusille tutustujille tarjoamme aina ensimmäisen käynnin veloituksetta. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo:14-18.30 ja pe klo:14-16. Muina aikoina tutustumaan pääsee ajanvarauksella. Kaikille ohjatuille tunneille suosittelemme varaamaan paikan aina etukäteen, jotta varmasti tiedät mahtuvasi mukaan. Ryhmäliikunnan aikataulun löydät täältä.

1 + 1 = 3!

Tarjoamme nyt kaikille uusille asiakkaille huikean aloitusedun! Kun ostat meiltä 2kk harjoitusaikaa, tarjoamme sinulle kolmannen kuukauden veloituksetta. Voit siis valita eri kuukausihintaisista asiakkuuksistamme sen, joka sinulle sopii parhaiten. Mikäli haluat sitoutua kuntoilutavoitteisiisi ja saada paljousalennusta, suosittelemme valitsemaan 12kk Kesto -sopimuksen. Jousto -asiakkaana puolestaan voit kokeilla palveluamme vaikkapa vain 3kk ajan, josta siis maksat vain 2!

Kampanja on voimassa 30.6.17 asti ja koskee vain uusia asiakkaita. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme, josta voit halutessasi tehdä ajanvarauksen myös studioesittelyyn ja henkilökohtaiseen kuntoilutarveanalyysiin. Ota siis ammattilainen avuksesi ja treenaa kohti energistä kesää!

 

Element Studio tarjoaa asiakkailleen Withings by Nokia -testiaseman käyttöön ilman lisäkustannuksia!

Oman terveydentilan ja harjoittelun vaikutusten seuraaminen motivoi ja ohjaa kohti tavoitteita. Siksi haluamme, että meillä treenatessasi voit säännöllisesti seurata kehittymistäsi. Aina asiakaspalvelun aukioloaikoina voit mitata meillä verenpaineesi, painosi, kehonkoostumuksen (rasvaprosentti, lihasmassa, vesimäärä) sekä pulssiaallon nopeuden (verisuonten kunto). Olivatpa harjoittelusi tavoitteet sitten terveyden ylläpitämisessä tai vaikkapa lihasmassan lisäämisessä, saat seurattua muutostasi säännöllisesti ja helposti!

Withings -mittauslaitteet lähettävät tuloksesi suoraan mobiililaitteeseesi asennettavaan Health Mate -aplikaatioon. Sen avulla tuloksesi ovat käytössäsi missä vain ja voit jakaa tiedon vaikkapa Personal Trainerisi tai lääkärisi kanssa.

Tartu nyt tilaisuuteen ja aloita kuntoilu Element Studiolla!

Ota yhteyttä:

puh 050 911 2850

email palaute(at)elementstudio.fi