Close

kesäkuu 5, 2018

Kuntonyrkkeily -leiri kesäkuun lopussa!

Vietä tyrmäävä viikonloppu Element Studiolla!

Tule mukaan Kuntonyrkkeilyn Kesäleirille – Turbobuustaa treenitehojasi, opi nyrkkeilyn perustekniikat ja pidä hauskaa hyvässä treeniporukassa. Leiri sopii kaiken kuntoisille liikkujille ja aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä ei vaadita.

Niskahartia -seudun jumit saavat nyrkkeillen kyytiä, mutta niin saa myös ujo ja nurkkaan vetäytyvä mielialakin. Samalla kun kuntosi kohenee, myös itsevarmuutesi nousee jokaisen perille löytäneen lyönnin myötä. Kuntonyrkkeily on siis todellinen ”mindfulness -laji” niille, jotka eivät löydä mielenrauhaansa joogan ja meditoinnin parista!

Kuntonyrkkeilyssä hyödynnetään samoja harjoitusmuotoja kuin kilpanyrkkeilyssä, mutta ilman kontaktia ja kilpailullisia tavoitteita. Kuntonyrkkeily on koordinaatiota ja toiminnallisesti keskivartaloa kehittävä harjoitusmuoto. Samalla niskahartiaseudun erilaiset jumitilat ovat mennyttä elämää jo muutaman harjoituskerran jälkeen. Kuntonyrkkeily on todellinen ”total body workout” tehokkaan ylävartalon käytön ansiosta. Nyrkkeilyn lisäksi treenissä tehdään erilaisia lajinomaisia lihaskuntoharjoitteita ja sykettä nostavia intervalliharjoitteita. Tunneilla treenataan niin varjonyrkkeilyä kuin säkki- ja pariharjoituksiakin (pistehanskoihin). Näin koko keho saadaan työskentelemään tehokkaasti.

Leirin valmentaja Elina Turunen on maajoukkuetason kilpanyrkkeilijä ja fysioterapeutti. Olet siis turvallisissa, mutta tyrmäävissä käsissä leirin ajan!

 

Kuntonyrkkeily -kesäleirin aikataulu 29.6. – 1.7.:

  • pe 29.6. klo:17.00-18.30
  • la 30.6. klo:10.00-11.15 ja 12.00-13.00
    (välissä omakustanteinen eväs / lounastauko)
  • su 1.7. klo:10.00-11.15

Leiri sisältää yhteensä 5h treeniä ja sen hinta on 49€ / hlö. Mukaasi tarvitset vain vesipullon, hikipyyhkeen ja sisäharjoitteluun sopivat treenikengät. Muut harjoitusvälineet (esim. nyrkkeilyhanskat) löytyvät Element Studiolta. Eväiden säilyttämistä varten löytyy jääkaappi.

Ilmoittaudu mukaan pian! (viimeistään 21.6. to) Leiri käynnistyy heti juhannuksen jälkeisenä perjantaina!

 

Treenipaikka ja ilmoittautumiset:

Element Studio
Maaherrankatu 21 (suoraan kirjastoa vastapäätä)
email: palaute@elementstudio.fi
puh: 050 911 2850