Close

lokakuu 4, 2018

Kuntonyrkkeilylauantai 20.10.

Teetkö istumatyötä? Onko hartiat jumissa? Ota kolotuksista niskalenkki ilmoittautumalla  Kuntonyrkkeilylauantaihin! 

Lauantaina 6.10. kilpanyrkkeilijä ja fysioterapeutti Elina Turunen perehdyttää nyrkkeilyn tekniikkaan ja ohjaa kaksi monipuolista harjoitusta, jotka laittavat koko kehon liikkeelle. Erityisesti harjoitteet tuovat yläkroppaan ja käsiin voimaa sekä liikettä niska-hartiaseudulle – mahtavaa vastapainoa siis esimerkiksi istumatyölle!

Kuntonyrkkeily sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Elina kertoo monen turhaan arkailevan osallistumista nyrkkeilytunnille: osallistuakseen ei tarvitse olla hyvässä kunnossa, eikä etukäteen tarvitse osata mitään. Kilpanyrkkeilykehän painostavasta tunnelmasta ei kurssilla ole tietoakaan, vaan tekniikkavinkit tarjoillaan ja treenit vedetään läpi rennolla meiningillä ja hyvällä huumorilla höystettynä.

Kuntonyrkkeilylauantaissa paitsi opit uutta, myös itsevarmuutesi nousee jokaisen perille löytäneen lyönnin myötä. Arkihuolet unohtuvat samalla, kun hiki virtaa ja nauru raikaa. Kuntonyrkkeily on siis todellinen ”mindfulness -laji” niille, jotka eivät löydä mielenrauhaansa joogan ja meditoinnin parista!

Kurssin ohjelma:

klo 10-11.30 Perehdytys tekniikkaan ja lihaskuntotreeni
klo 11.30-12.00 evästauko
klo 12-13 Syke ylös! Vauhtileikittelyä, opit käyttöön ja jäähdyttely

Mukaan kurssille tarvitset vain juomapullon ja pientä evästä, sillä hanskat sekä muut tarvittavat välineet löytyvät valmiina Studiolta.

 

Ilmoittautuminen sähköpostitse: palaute@elementstudio.fi