fbpx

KUNTOSALI

Monipuolinen, kodikas ja nykyaikainen kuntosalimme käytössäsi 24/7

POLTE on harjoitusmenetelmä jokaiselle treenaajalle. Järkevään harjoitteluun kuuluu treenin monipuolisuus. Niinpä POLTE-harjoituskonsepti sisältää peruskunto, - voima,- ja intervalliharjoittelua. Peruskuntoharjoitukset rakentavat terveyden kannalta tärkeimmän kunto-ominaisuuden sekä pohjaa kovempitehoiselle treenille. Se parantaa hapenottokykyä, polttaa rasvaa, palauttaa ja on perustana kaikelle treenaamiselle. Voimaharjoittelussa keskitytään monipuoliseen lihasvoimatreeniin voimanoston perusliikkeistä aina moninivelliikkeisiin, joten hiki virtaa myös voimaharjoittelussa. Intervallitreenissä vuorotellaan intensiteetiltään kevyempää ja kuormittavampaa treeniä, näin sykkeet käyvät melko korkealla harjoittelun aikana. Jokainen valmennettava treenaa kaikki harjoitukset oman kuntotason mukaan. Sykkeitä seuraamme Polarin Club -järjestemän avulla ja näin saat tehtyä juuri sinulle sopivan tehokkaan, mutta turvallisen treenin. Voimaharjoitteluun kannattaa tulla peruskurssin kautta, silloin tekniikka on varmemmin hallussa ja tekeminen turvallista. Harjoituskauden aikana tapahtuu vaihtelua treenien määrän ja sisällön mukaan. Sen ansiosta harjoittelu vie sinua eteenpäin ja pääset huomaamaan, miten voima ja hapenottokyky paranevat. POLTE harjoitusmenetelmässä sinulla on käytössäsi "lukujärjestys", mistä valitset itselle sopivan päivän ja ajan treenille. Lisäksi sinulla on tietenkin kuntosalin vapaa käyttöoikeus 24/7. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä Personal Trainerin opastuksella. Hyvällä tsempillä ja yhdessä tekemällä pääsemme pois mukavuusalueelta - sinne, missä tulokset tehdään!

tule peruskurssille ja opi tärkeimmät taidot voimaharjoitteluun!

Monipuolinen kuntosalimme kutsuu Sinut liikkumaan!

Element Studion kuntosali Maaherrankadulla tarjoaa monipuoliset tilat sekä nykyaikaiset harjoitusvälineet kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi! Salimme etuosan harjoituslaitteet koostuvat Technogymin cardio- ja painopakkalaitteista, joiden käyttö on helppoa. Laitteiden ergonimia on erinomainen, minkä ansioista kaiken kokoiset liikkujat nauttivat harjoittelusta tasaveroisesti. Lisäksi salilta löydät monipuolisen vapaaharjoittelualueen levy- ja käsipainoineen, kiertoharjoittelualueen sekä paljon tilaa toiminnalliseen treeniin. Erityisesti Kinesis -harjoitusjärjestelmä ja cardioharjoittelun lisälaitteet hiihto- ja soutuergometrit ovat monelle mieluisia! Tarvitessasi henkilökohtaista ohjausta ja apua harjoitteluusi, voit hyödyntää Element Trainereidemme apua. Silloin treenaat tehokkaasti ja turvallisesti ammattilaisen ohjauksessa ja saavutat tavoitteesi varmemmin!

Miten pääset vauhtiin?

Harjoittelun aloittaminen kuntosalillamme on helppoa! Voit varata itsellesi veloituksettoman tutustumiskäynnin tai tulla vain piipahtamaan asiakaspalvelumme aukioloaikana. Ajanvarauksella varmistat, että meistä jollakin on sinulle aikaa. Jotta harjoittelustasi tulee pitkäjänteistä ja saavutat tavoitteitasi, on tärkeää että viihdyt salillasi. Tule siis tutustumaan – tarjoamme aina ensimmäisen käynnin paikkakuntalaisille veloituksetta! Salillamme harjoittelee aivan tavallisia aikuisia ihmisiä, joten harjoittelun aloittamiseksi sinun ei tarvitse olla hyvässä kunnossa tai omistaa hienoja kuntoiluvarusteita. Toivomme kuitenkin, että käytät meillä sisäliikuntaan tarkoitettuja jalkineita tai tossuja. Lisäksi salille kannattaa ottaa mukaan juomapullo ja hikipyyhe. Kun olet käynnistänyt asiakkuutesi studiollamme, pääset sisään omalla avainkortillasi kellon ympäri. Aikataulun esteitä treeniesi suorittamiseen ei salimme puolesta siis ole!

Kylmäsalin hinnalla palvelun äärelle!

Studiomme kuntosali on avoinna omalla avainkortilla kellon ympäri, mutta asiakaspalvelumme on apunasi ma-to klo 14 alkaen. Välitämme asiakkaistamme, joten haluamme kuulla, miten harjoittelusi sujuu – Myös vastaanottohenkilökuntamme osaa antaa sinulle vinkkejä treeniisi!

TARJOUSKAMPANJA

Aloita kuntosaliharjoittelu nyt ja saat ensimmäisen kuukauden vain 25€ hintaan! Tarjoamme myös aloitusmaksun (19€) sinulle veloituksetta. Tarjous on voimassa vain uusiin asiakkuuksiin ja kun edellisestä asiakkuusjaksostasi on kulunut vähintään kolme kuukautta.

HINNASTO

OPISKELIJA

39€

/kk joustosopimus

NORMAALI

49€

/kk joustospimus

NORMAALI

39€

/kk kestosopimus 12 kk

perhe

34€

/kk 12kk, kun samasta taloudesta väh. 2 henkilöä

kertakäynti

12€

Vastaanoton aukioloaikana

YRITYKSET

KYSY TARJOUS!

Close Menu
×
×

Cart

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy