Close

Kurssit

Kursseiltamme saat alkusysäyksen liikkumiseesi tai vauhtia ja uutta intoa harjoitteluusi. Aina voi oppia uutta – joten tule mukaan!

Pian alkavat kurssit:

Pilateksen peruskurssit: 

 13.-15.8. (ma & ke klo18.45-20.15)

20.8.-3.9. maanantaisin klo 18.45-20

POLTE – kuukauden intensiivinen treenijakso alkaa 20.8. Katso lisätietoja valmennuksesta täältä. 

Kursseille voit ilmoittautua osoitteeseen palaute(at)elementstudio.fi tai puhelimitse 050 911 2850.

Kurssisisällöistä löydät lisää tietoa alta:

Pilateksen peruskurssi

Tämän tarkan kehomenetelmän peruskurssi antaa sinulle valmiudet jatkaa harjoittelua Pilateksen ja Syvävenyttelyn viikkotunneilla. Opit harjoittelusta perusasiat ja opetuskielen, joiden avulla saat jatkoharjoittelusta toivomasi hyödyn irti. Pilateksen peruskurssin hinta on 80€.

Koska haluamme vaihtaa tule -kipusi hyvään oloon Pilateksen avulla, tarjoamme lajin peruskurssin sinulle puoleen hintaan, kun tuot meille tyhjentyneen kipulääkepurkkisi. Tee siis päätös hoitaa kivut kuntoon ja maksa kurssista vain 40€!

Vuoden 2017 viimeinen peruskurssi:

27.11. – 11.12. maanantaisin klo:18.35-19.35

Jos aikataulutettu kurssi ei sinulle sovi, tarjoamme mahdollisuuden päästä nopeasti mukaan tunneille yksityisopetuksen kautta! Ota siis yhteyttä!


Syvävenyttely - Kuukauden Tiivisohjelma

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Haluatko solakamman kehon muodon ja vauhtia aineenvaihduntaan? Tule mukaan intensiiviseen, kuukauden kestävään syvävenyttely -kurssiin, jonka aikana saavutat mitattavia tuloksia! Kehosi ympärysmitat pienenevät, nestekierto tehostuu ja hengityksesi syvenee ja vapautuu. Kurssi sisältää 5 yhteistä harjoituskertaa (7,5h opetusta), kotiohjeet ja harjoitusohjelman sekä alku- ja loppumittaukset. Kurssin hinta on 150€. Teho-ohjelmaan voit osallistua, vaikka et olisi opetellut syvävenyttelyn perusteita ja kurssin käytyäsi voit jatkaa harjoittelua lajin viikkotunneilla.

Mindfulnessista Stressin hallintaa

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Kurssilla tutustutaan siihen, mitä mindfulness on ja miten se lisää hyvinvointiamme. Kurssi sisältää käytännön harjoittelua perinteisten mindfulnessharjoitusten ja tietoisen liikkeen muodossa. Kurssin (3h) hinta on 60€ ja opettajana toimii joko mindfulness -kouluttaja ja sosiaalipsykologi Emilia Kujala tai lääkäri Boryana Todorova.

Kuntosalikurssi: Pyöreyttä pakaraan voimaharjoittelun keinoin

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Haluatko lantioosi ja jalkoihisi muotoa, mutta treeni ei tunnu menevän niin sanotusti ”perille”? Pakaran treenaaminen on hauskaa ja haastavaa, mutta usein myös vaikeaa. Hyvä lihastuntuma ja oikeaoppinen selän hallinta ovat asioita, joita opit tällä kurssilla kaikkien tärkeimpien pakaraan kohdistuvien voimaliikkeiden lisäksi. Tule mukaan ja vie jalkatreenisi uudelle tasolle! Kurssi sisältää 2x 60 min. opetusta ja kirjallisen harjoitusohjelman. Omat asiakkaat 40€, muut asiakkaat 50€ / kurssi.

Kuntosalikurssi: Ojennusta ylävartaloon voimaharjoittelun keinoin

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Istumatyön, niskahartiavaivojen ja muiden ryhtiongelmien ytimeen iskevä kuntosalikurssi, josta hyödyt varmasti! Ehkä sinullakin selkä virheellisesti pyöristyy ja olkapäät kiertyvät väärään asentoon treenatessasi? Tule tarkistamaan ylävartalotreenisi suoritustekniikkaa ja oppimaan uusia liikkeitä harjoitteluasi kehittämään. Kurssi sisältää 2x 60 min. opetusta ja kirjallisen harjoitusohjelman. Omat asiakkaat 40, muut asiakkaat 50€ / kurssi.

 

Kehonhuolto- ja hierontakurssi kuntoilijalle

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Tiedätkö, miten sinun kannattaisi putkirullata harjoittelusta väsynyttä kroppaasi? Tai tunnistatko ryhtivirheitä aiheuttavat lihaskireytesi? Tule mukaan kurssille, jonka aikana opit tehokkaasti ja turvallisesti käsittelemään kehoasi niin lihaksiston kuin lihaskalvostonkin näkökulmasta. Kehon lihastasapaino ja aineenvaihdunta paranee sekä palaudut harjoittelusta nopeammin, kun teet myös aktiivisesti palauttavia toimenpiteitä kehittävien voima- ja kestävyysharjoitustesi lomassa! Kurssi sisältää 3 x 60min opetusta ja sen hinta on 50€ Element Studion asiakkaille, 60€ muille. Kurssin ohjaa urheiluhieroja, fysioterapeutti ja personal trainer Riikka Sabat. 

 

 

Selän Hyvinvoinnin Viikonloppu


Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Mitä jos et enää kärsisi selkäkivuista?! Tai jos ymmärtäisit selkääsi ja niveliäsi niin hyvin, että osaat heti toimia niiden hyväksi kipujen ilmestyttyä? Tule mukaan viikonloppuun, jonka uskomme muuttavan suhteesi selkääsi pysyvästi! Lue lisää täältä

 

 

Hot Barre!

Kurssiaikataulu tulossa pian!

Hot Barre! on kehonpainoharjoittelua, pilatesta ja jopa baletin liikemateriaalia yhdistelevä lihaskuntotunti. Tunnilla treenataan tehokkaasti alavartalo sekä ylävartalo erilaisia pienvälineitä ja omaa kehoa hyödyntäen. Balettitankoa käytetään tunnilla monipuolisesti niin haastamaan kuin helpottamaan liikkeitä, ja tasapainoa vaativat harjoitteet laittavat koko kropan töihin.  
Hot Barre! treenataan infrapunalämmössä ja menevän musiikin tahtiin.

Tällä kurssilla on hikitakuu! Infrapunalämpö laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle ja avaa tehokkaasti liikeratoja, lämmittäen kehoa ikään kuin sisältä päin. Kolmen kerran kurssilla treenaat yhden barre-tunnin viikoittain. Tunneilla käydään läpi barre-tuntien eri elementtejä: ylävartalon voimaa, pakaran voimaa ja lonkkien aukikiertoa, sekä liikkuvuutta vaativia kylkisarjoja. Kurssin jälkeen barre-harjoittelua voi jatkaa viikkotunneilla tai napata ideoita kotiharjoitteluun- tangon sijasta voi hyvin käyttää vaikka tuolia! Kurssin opettaa Pilatesohjaaja ja tanssinopettaja Katariina Pahkala.

 

Golf247

Hyvä perusasento, riittävä liikkuvuus, laadukas painonsiirto ja hyvä voimantuotto keskivartalosta saavat pallosi lentämään pitkälle ensi kesän golfkierroksilla! Tule ja treenaa näitä kaikkia asioita monipuolisilla voima-, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoitteilla Golf247 -kurssilla. Kuuden viikon kurssin lisäksi saat käyttöösi monipuoliset ohjeet kuntosalille ja kotiharjoitteluun. Nyt on aika tehdä pohjatyö kohti ensi kesän kierroksia, tule mukaan! Kurssin hinta 180€. Opettajana fysioterapeutti ja Golf Somatic -ohjaaja Riikka Sabat. 

Golf247 harjoitteiden tavoitteena on erityisesti:

  • Parantaa liikkuvuutta: rintarangassa, lonkkanivelissä ja olkapäissä
  • Parantaa stabiliteettia eli tukea: lanneselässä, hartiaseudussa (lapatuki) ja polvissa
  • Parantaa hallintaa: selkärangassa, alaraajoissa ja hartiarenkaassa sekä parantaa tasapainoa
  • Parantaa kestävyyskuntoa: sydän- ja verenkiertoelimistössä sekä lihaksistossa
Kinesis- harjoittelun peruskurssi

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu

Kinesis -harjoittelun perusteet -kurssilla opit, kuinka käyttää laitteita ja mitkä asiat toiminnallisessa lihaskuntoharjoittelussa on hyvä muistaa. Ohjaamme kehoasi oikeaan asentoon ja oivallat, kuinka keskivartalon syvät tukilihakset otetaan treeniin mukaan! Saat siis uusia ideoita omaan treeniisi tai sinun on helppo jatkaa harjoittelua lajin ohjatuilla viikkotunneilla (tunneille pääsee mukaan myös ilman kurssin käymistä). Kurssin hinta on 40€ omille asiakkaille, 45€ muille. Kinesiksen monimuotoisuus tarjoaa aina uusia haasteita ja harjoitusmahdollisuuksia kaikille kuntoutettavista huippu-urheilijoihin. Tunteja ohjaavat vain koulutetut Kinesis -ohjaajat. 

Kinesis -harjoittelulla:
• Saat uuden elämyksellisen tavan harjoitella
• Kehität tasapainoa, notkeutta ja lihaskuntoa
• Säästät aikaa, kun harjoitat koko kehoasi yhdellä kertaa
• Nautit harjoittelusta miellyttävässä ja rauhoittavassa ympäristössä

Kaikkien kurssien peruutusehdot:

”Valitettavasti en pääsekään” -peruutus viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua – ei veloitusta

”Anteeksi, mutta nyt ei millään pysty” -peruutus 1-6 vrk ennen kurssia, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta

”Et ikinä usko mitä tapahtui” -peruutus samana päivänä tai jos et lainkaan peru, veloitamme täyden osallistumismaksun.


Aikataulutamme kaikkia kursseja myös kiinnostuksen mukaan. Kysy porukallesi tarjous!