kurssit

Kursseiltamme saat alkusysäyksen liikkumiseesi tai vauhtia ja uutta intoa harjoitteluusi.

Aina voi oppia uutta – joten tule mukaan!

PIAN ALKAVAT KURSSIT:
 

Hyvän Olon viikonloppu 6.-7.7.

Aerial Jooga:

6.-7.7. la-su klo:9.00 – 10.30 2x 1,5h kurssi 60€. Kurssin opettajana Outi-Maija Itkonen.

Yin Jooga:

6.-7.7. la-su klo:11.00 – 12.30 2x 1,5h kurssi 60€. Kurssin opettajana Outi-Maija Itkonen.

Molemmat kurssit yhteishintaan 100€. Ilmoittaudu mukaan 19.6. mennessä!

Aerial Jooga eli ilmajooga on suhteellisen uusi laji. Sen ensimmäiset tunnit ovat pidetty New Yorkissa vasta vuonna 2006. Ilmajoogassa käytetään apuvälineenä kangaslenkkiä eli hammockia. Hammockin avulla voidaan tukea kehon paino ja tehdä siten vaativampiakin liikkeitä ja asanoita turvallisesti ja rauhallisesti. Harjoitus yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatian elemetteihin.

Tervetuloa mukaan tälle viikonlopun kestävälle Aerial -joogakurssille. Et tarvitse aiempaa kokemusta silkistä. Halu oppia ja kiinnostus ilmajoogaan riittää. Varaudu ilmajoogaharjoitukseen kainalot ja polvitaipeet peittävillä puhtailla vaatteilla. Tällöin harjoitus on kaikkein miellyttävin ja samalla edesautamme silkkien puhtaanapysymistä.

 

*****************************************************************************

 

Yin jooga on perinteisemmän hathajoogan hiljainen sisar. Yin joogasta puhutaankin usein joogan hiljaisena tai pysähtyneenä harjoituksena. Yin joogan juuret ovat perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja taolaisuudessa ja meridiaanioppi onkin vahvasti läsnä Yin jooga harjoituksessa.

Yin asanat ovat rentoja, avaavia asentoja, joilla pyritään vaikuttamaan kehon syvimpiin kudoksiin, sidekudoksiin ja ligamentteihin, joissa myös meridiaanien ajatellaan kulkevan. Kehoa avaavissa asennoissa viivytään usein kolmesta minuutista viiteen, tai jopa kymmeneen minuuttiin kerrallaan. Usein Yin harjoituksessa käytetään apuna tyynyjä, vöitä ja joogatiiliä tukemaan asentoja niin, että niissä voidaan olla pitkiäkin aikoja rentoutuen.

pilateksen peruskurssi

Tämän tarkan kehomenetelmän peruskurssi antaa sinulle valmiudet jatkaa harjoittelua Pilateksen ja Syvävenyttelyn viikkotunneilla. Opit harjoittelusta perusasiat ja opetuskielen, joiden avulla saat jatkoharjoittelusta toivomasi hyödyn irti. 4 x 75min kurssin hinta on 95€. Seuraava peruskurssi tulossa elokuussa 2019! Jos aikataulutettu kurssi ei sinulle sovi, tarjoamme mahdollisuuden päästä nopeasti mukaan tunneille yksityisopetuksen kautta! Ota siis yhteyttä

Selän hyvinvoinnin iltapäivä

Tämä intensiivinen iltapäivä antaa sinulle tietoa oman selkäsi hyvinvoinnista anatomian ja toiminnallisuuden näkökulmista. Kurssin aikana käymme läpi sekä teoriaa että harjoitteita ja kartoitamme henkilökohtaiset haasteet kehonhallinta- ja liikkuvuusmittauksilla. Tavoitteena on, että iltapäivän lopuksi tiedät, mitä juuri sinun selkäsi tarvitsee, jotta se voi mahdollisimman hyvin. Kurssin opettaa Riikka Sabat, joka on manipulatiivinen fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. Kurssin hinta 60€.

Pilates workshopit

Pilates workshopit sopivat kaikille lajista kiinnostuneille; workshopissa syvennät osaamistasi ja opit uutta. 1,5 h mittaisen kurssin aikana perehdytään yhteen aihealueeseen kerrallaan, pyrkien vahvistamaan kehotuntemusta ja anatomian tietämystä teoriaa ja käytännön harjoituksia yhdistämällä. Kurssi toimii erinomaisena lisänä säännölliselle pilatesharjoittelulle sekä alkusysäyksenä lajin aloittamista suunnittelevalle. Yhden kurssin hinta on 29€.

POLTE

POLTE on intensiivinen kuukauden treenijakso, jolla harjoitellaan hyvällä meiningillä, tekniikka edellä ja syke ylhäällä. Ryhmään mahtuvat mukaan niin rapakuntoisiksi itsensä kokevat kuin kokeneemmat kuntosaliharjoittelijat – tämä valmennus on lähtötasosta riippumatta just sulle! Kurssilla opit suorittamaan turvallisesti ja tehokkaasti voimaharjoittelun perusliikkeet, mm. kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Treenit perustuvat koko kehoa kuormittaviin moninivel-liikkeisiin, jotka nostavat voimatasojasi ja muokkaavat kehoasi. Harjoitukset ovat progressiivisia, eli harjoittelun intensiteettiä nostetaan vähitellen. Jokainen voi siis haastaa itseään oman lähtötasonsa huomioiden. Kaikki kurssikerrat sisältävät lämmittelyn, tekniikkaosion sekä voima-, kestävyys- ja kehonpainoharjoittelua yhdistävän treenin. Kun sitoudut säännölliseen harjoitteluun, saavutat kehitystä jo kuukauden aikana. POLTE vie sinut pois mukavuusalueelta – sinne missä tulokset tehdään. Kurssin aikana saat käyttöösi FysiApp-palvelun, jonka avulla tallennat treenit puhelimeesi ja seuraat omaa edistymistäsi. FysiApp auttaa sinua sitoutumaan harjoitteluun ja jatkamaan nousujohteista harjoittelua myös kurssin päätyttyä. FysiApp jää kurssin jälkeen käyttöösi 3 kuukauden ajaksi

Seuraavaa kurssia ei ole aikataulutettu, mutta kerro meille kiinnostuksestasi! Kurssin hinta 129e.

Fysioterapeutin Täsmätreenit kuntosalilla

Täsmätreeneissä opit, miten voit kuntosaliharjoittelun avulla parantaa ryhtiäsi, helpottaa jumeja ja tehdä harjoittelusta entistä tehokkaampaa. Kurssilta saat mukaasi käytännön oppien lisäksi myös kuntosaliohjelman. Ohjaajana fysioterapeutti, personal trainer, pilatesohjaaja Pipsa Rautsi. Kurssin hinta 29€. Osallistujia maks. 6hlö/kerta.

AIR-harjoittelun peruskurssit

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. AIR-harjoittelu katosta riippuvan silkkiliinan kanssa on rentouttavaa, hauskaa ja tehokasta. Silkin kanssa työskennellessä painovoimaa voidaan hyödyntää ainutlaatuisella tavalla, mikä tuo uusia ulottuvuuksia harjoitteluun. Harjoittelu voi kuitenkin alkuun olla pelottavaa ja olo voi tuntua kömpelöltä uuden välineen kanssa. Peruskurssilla opit turvalliset tekniikat, totutat kehoa silkkiliinan aiheuttamaan paineeseen sekä opit uusia harjoitteita. Tunnit sisältävät vahvistavia, venyttäviä, avaavia sekä rentouttavia harjoituksia. Harjoitteet kehittävät myös tasapainoa ja kehonhallintaa. Aiempaa kokemusta AIR-harjoittelusta et tarvitse. Pienen ryhmäkoon ansiosta harjoitteiden haastavuutta voidaan soveltaa osallistujien mukaan. Kurssin hinta on 39€.

Hyvästi stressileuka! Purentaongelmien itsehoito ja ennaltaehkäisy

Seuraava kurssi maalis-huhtikuussa 2019. Vaivaavatko mystiset niska-hartiaseudun kivut tai päänsäryt? Narskutteletko tai puretko hampaitasi yhteen? Kärsitkö korvasäryistä? Purennan toimintahäiriöt ovat yleisiä ja ne voivat oireilla päänsärkynä, niska-hartiakipuna tai kasvo- ja korvakipuna. Kiireinen elämä, stressi ja esimerkiksi päätetyöskentelyn huonontama ryhti vaikuttavat osaltaan purentaongelmien syntymiseen. Element studion Hyvästi stressileuka!-kurssilla perehdytään purentaongelmien syntymekanismeihin, niiden vaikutukseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Kurssin jälkeen tiedät, minkälaisia hoitokeinoja purentaongelmiin on ja mitä voit itse tehdä hoitaaksesi ja välttääksesi purentaelimistön toimintahäiriöitä. Kurssilta saat mukaasi itsehoito-oppaan. Kurssin opettajina toimivat fysioterapeutit Riikka Sabat ja Pipsa Rautsi. Kurssin hinta on 85€.

Syvävenyttely - Kuukauden Tiivisohjelma

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Haluatko solakamman kehon muodon ja vauhtia aineenvaihduntaan? Tule mukaan intensiiviseen, kuukauden kestävään syvävenyttely -kurssiin, jonka aikana saavutat mitattavia tuloksia! Kehosi ympärysmitat pienenevät, nestekierto tehostuu ja hengityksesi syvenee ja vapautuu. Kurssi sisältää 5 yhteistä harjoituskertaa (7,5h opetusta), kotiohjeet ja harjoitusohjelman sekä alku- ja loppumittaukset. Kurssin hinta on 150€. Teho-ohjelmaan voit osallistua, vaikka et olisi opetellut syvävenyttelyn perusteita ja kurssin käytyäsi voit jatkaa harjoittelua lajin viikkotunneilla.

Kuntonyrkkeilylauantai

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Turbobuustaa treenitehojasi, opi nyrkkeilyn perustekniikat ja pidä hauskaa hyvässä treeniporukassa. Kurssi sopii kaiken kuntoisille liikkujille ja aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä ei vaadita. Niskahartia -seudun jumit saavat nyrkkeillen kyytiä, mutta niin saa myös ujo ja nurkkaan vetäytyvä mielialakin. Samalla kun kuntosi kohenee, myös itsevarmuutesi nousee jokaisen perille löytäneen lyönnin myötä. Kuntonyrkkeily on siis todellinen ”mindfulness -laji” niille, jotka eivät löydä mielenrauhaansa joogan ja meditoinnin parista! Kuntonyrkkeilyssä hyödynnetään samoja harjoitusmuotoja kuin kilpanyrkkeilyssä, mutta ilman kontaktia ja kilpailullisia tavoitteita. Kuntonyrkkeily on koordinaatiota ja toiminnallisesti keskivartaloa kehittävä harjoitusmuoto. Samalla niskahartiaseudun erilaiset jumitilat ovat mennyttä elämää jo muutaman harjoituskerran jälkeen. Kuntonyrkkeily on todellinen ”total body workout” tehokkaan ylävartalon käytön ansiosta. Nyrkkeilyn lisäksi treenissä tehdään erilaisia lajinomaisia lihaskuntoharjoitteita ja sykettä nostavia intervalliharjoitteita. Tunneilla treenataan niin varjonyrkkeilyä kuin säkki- ja pariharjoituksiakin (pistehanskoihin). Näin koko keho saadaan työskentelemään tehokkaasti. Leirin valmentaja Elina Turunen on maajoukkuetason kilpanyrkkeilijä ja fysioterapeutti. Olet siis turvallisissa, mutta tyrmäävissä käsissä leirin ajan! Kurssin hinta on 49€.

Kuntosalikurssi: Pyöreyttä pakaraan voimaharjoittelun keinoin

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Haluatko lantioosi ja jalkoihisi muotoa, mutta treeni ei tunnu menevän niin sanotusti ”perille”? Pakaran treenaaminen on hauskaa ja haastavaa, mutta usein myös vaikeaa. Hyvä lihastuntuma ja oikeaoppinen selän hallinta ovat asioita, joita opit tällä kurssilla kaikkien tärkeimpien pakaraan kohdistuvien voimaliikkeiden lisäksi. Tule mukaan ja vie jalkatreenisi uudelle tasolle! Kurssi sisältää 2x 60 min. opetusta ja kirjallisen harjoitusohjelman. Omat asiakkaat 40€, muut asiakkaat 50€ / kurssi.

Kehonhuolto- ja hierontakurssi kuntoilijalle

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Tiedätkö, miten sinun kannattaisi putkirullata harjoittelusta väsynyttä kroppaasi? Tai tunnistatko ryhtivirheitä aiheuttavat lihaskireytesi? Tule mukaan kurssille, jonka aikana opit tehokkaasti ja turvallisesti käsittelemään kehoasi niin lihaksiston kuin lihaskalvostonkin näkökulmasta. Kehon lihastasapaino ja aineenvaihdunta paranee sekä palaudut harjoittelusta nopeammin, kun teet myös aktiivisesti palauttavia toimenpiteitä kehittävien voima- ja kestävyysharjoitustesi lomassa! Kurssi sisältää 3 x 60min opetusta ja sen hinta on 50€ Element Studion asiakkaille, 60€ muille. Kurssin ohjaa urheiluhieroja, fysioterapeutti ja personal trainer Riikka Sabat.

Kinesis- harjoittelun peruskurssi

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Kinesis -harjoittelun perusteet -kurssilla opit, kuinka käyttää laitteita ja mitkä asiat toiminnallisessa lihaskuntoharjoittelussa on hyvä muistaa. Ohjaamme kehoasi oikeaan asentoon ja oivallat, kuinka keskivartalon syvät tukilihakset otetaan treeniin mukaan! Saat siis uusia ideoita omaan treeniisi tai sinun on helppo jatkaa harjoittelua lajin ohjatuilla viikkotunneilla (tunneille pääsee mukaan myös ilman kurssin käymistä). Kurssin hinta on 40€ omille asiakkaille, 45€ muille. Kinesiksen monimuotoisuus tarjoaa aina uusia haasteita ja harjoitusmahdollisuuksia kaikille kuntoutettavista huippu-urheilijoihin. Tunteja ohjaavat vain koulutetut Kinesis -ohjaajat. Kinesis -harjoittelulla: • Saat uuden elämyksellisen tavan harjoitella • Kehität tasapainoa, notkeutta ja lihaskuntoa • Säästät aikaa, kun harjoitat koko kehoasi yhdellä kertaa • Nautit harjoittelusta miellyttävässä ja rauhoittavassa ympäristössä

Kuntosalikurssi: Ojennusta ylävartaloon voimaharjoittelun keinoin

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Istumatyön, niskahartiavaivojen ja muiden ryhtiongelmien ytimeen iskevä kuntosalikurssi, josta hyödyt varmasti! Ehkä sinullakin selkä virheellisesti pyöristyy ja olkapäät kiertyvät väärään asentoon treenatessasi? Tule tarkistamaan ylävartalotreenisi suoritustekniikkaa ja oppimaan uusia liikkeitä harjoitteluasi kehittämään. Kurssi sisältää 2x 60 min. opetusta ja kirjallisen harjoitusohjelman. Omat asiakkaat 40, muut asiakkaat 50€ / kurssi.

Mindfulnessista Stressin hallintaa

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Kurssilla tutustutaan siihen, mitä mindfulness on ja miten se lisää hyvinvointiamme. Kurssi sisältää käytännön harjoittelua perinteisten mindfulnessharjoitusten ja tietoisen liikkeen muodossa. Kurssin (3h) hinta on 60€ ja opettajana toimii joko mindfulness -kouluttaja ja sosiaalipsykologi Emilia Kujala tai lääkäri Boryana Todorova.

Selän Hyvinvoinnin Viikonloppu

Seuraavaa kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu Mitä jos et enää kärsisi selkäkivuista?! Tai jos ymmärtäisit selkääsi ja niveliäsi niin hyvin, että osaat heti toimia niiden hyväksi kipujen ilmestyttyä? Tule mukaan viikonloppuun, jonka uskomme muuttavan suhteesi selkääsi pysyvästi! Lue lisää täältä

Hot Barre!

Hot Barre! on kehonpainoharjoittelua, pilatesta ja jopa baletin liikemateriaalia yhdistelevä lihaskuntotunti. Tunnilla treenataan tehokkaasti alavartalo sekä ylävartalo erilaisia pienvälineitä ja omaa kehoa hyödyntäen. Balettitankoa käytetään tunnilla monipuolisesti niin haastamaan kuin helpottamaan liikkeitä, ja tasapainoa vaativat harjoitteet laittavat koko kropan töihin. Hot Barre! treenataan infrapunalämmössä ja menevän musiikin tahtiin. Tällä kurssilla on hikitakuu! Infrapunalämpö laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle ja avaa tehokkaasti liikeratoja, lämmittäen kehoa ikään kuin sisältä päin. Kolmen kerran kurssilla treenaat yhden barre-tunnin viikoittain. Tunneilla käydään läpi barre-tuntien eri elementtejä: ylävartalon voimaa, pakaran voimaa ja lonkkien aukikiertoa, sekä liikkuvuutta vaativia kylkisarjoja. Kurssin jälkeen barre-harjoittelua voi jatkaa viikkotunneilla tai napata ideoita kotiharjoitteluun- tangon sijasta voi hyvin käyttää vaikka tuolia! Kurssin opettaa Pilatesohjaaja ja tanssinopettaja Katariina Pahkala.

Kaikkien kurssien peruutusehdot:

”Valitettavasti en pääsekään” -peruutus viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua – ei veloitusta ”Anteeksi, mutta nyt ei millään pysty” -peruutus 1-6 vrk ennen kurssia, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta ”Et ikinä usko mitä tapahtui” -peruutus samana päivänä tai jos et lainkaan peru, veloitamme täyden osallistumismaksun. Aikataulutamme kaikkia kursseja myös kiinnostuksen mukaan. Kysy porukallesi tarjous!

Golf247

Hyvä perusasento, riittävä liikkuvuus, laadukas painonsiirto ja hyvä voimantuotto keskivartalosta saavat pallosi lentämään pitkälle ensi kesän golfkierroksilla! Tule ja treenaa näitä kaikkia asioita monipuolisilla voima-, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoitteilla Golf247 -kurssilla. Kuuden viikon kurssin lisäksi saat käyttöösi monipuoliset ohjeet kuntosalille ja kotiharjoitteluun. Nyt on aika tehdä pohjatyö kohti ensi kesän kierroksia, tule mukaan! Kurssin hinta 180€. Opettajana fysioterapeutti ja Golf Somatic -ohjaaja Riikka Sabat. Golf247 harjoitteiden tavoitteena on erityisesti: Parantaa liikkuvuutta: rintarangassa, lonkkanivelissä ja olkapäissä Parantaa stabiliteettia eli tukea: lanneselässä, hartiaseudussa (lapatuki) ja polvissa Parantaa hallintaa: selkärangassa, alaraajoissa ja hartiarenkaassa sekä parantaa tasapainoa Parantaa kestävyyskuntoa: sydän- ja verenkiertoelimistössä sekä lihaksistossa

Close Menu
×
×

Cart

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy