Close

lokakuu 31, 2017

Lahjaideoita ja ajankohtaisia etuja Element Studiolle

Jälleen on se aika vuodesta, kun ajatukset hiljalleen siirtyvät lähestyvään jouluun ja tulevaan uuteen vuoteen. Myös marraskuinen isäinpäivä on jo aivan nurkan takana! Oletko jo pysähtynyt miettimään myös itseäsi?

Lahjaksi omaa aikaa, hyvää oloa ja parempaa kuntoa!

”Taas on jäänyt omat harrastukset syksyn kiireiden alle..”

”Vitsi kun aamulla tuntuu, ettei jaksaisi millään nousta kellon soidessa..”

”Ihanaa kun hiihtokausi lähestyy! Nyt vaan pitäisi saada voimaa keskivartaloon, että selkä kestää pitkät lenkit talvella.”

”Niskat on ihan jumissa, kun on tullut istuttua koneella ihan liikaa…”

”Mitä ihmettä nyt tekisi, kun kelit muuttui liukkaaksi ja lenkillä on niin pimeääkin?”

Syitä sisäliikunnan aloittamiseen tai hyvän terapeutin käsittelyyn menemiselle on vaikka kuinka paljon – jokaisella omansa. Jotta sinun olisi nyt mahdollisimman helppo tehdä oma hyvinvointitekosi, kasasimme kauden tarjouksemme yhteen tähän artikkeeliin. Kaikki edut ovat voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

Element Studion kuntosali auki omalla avainkortilla 24/7.

Aloitustarjous Kuntosalille

Selätä syysväsymys aloittamalla kuntoilu nyt! Tarjoamme uusiin sopimuksiin loppuvuoden treenit hintaan 20€ / kk. Vuoden 2018 alusta alkaen kk-hinta on normaalin hinnaston mukainen valitsemasi asiakkuustyypistä riippuen (30-50€/kk). Tarjous koskee Element Studion kuntosaliasiakkuutta, joka sisältää kuntosalin lisäksi myös sisäpyöräilytuntien käytön.

Live -ohjattu sisäpyöräily sekä veloitukseton Personal Trainerin opastustunti ovat tällä hetkellä ohjelmassa aina maanantai-iltaisin. Marraskuussa Studiollamme toteutuu myös aloittelevien kuntosaliharjoittelijoiden kurssi torstaisin 9.-30.11. klo:17.30-18.30. Tähän ryhmään voi osallistua ilman lisämaksua voimassaolevalla kuntosaliasiakkuudella. Halutessasi mukaan ryhmään, ilmoittaudu asiakaspalveluumme!

Mikäli haluat lahjoittaa kuntosaliharjoittelua joululahjaksi, voit hankkia 2kk harjoituspaketin hintaan 59€ (palvelun käyttöönotto 27.12.2017 alkaen)!

Tule mukaan Pilatekseen edullisen peruskurssin kautta

Pilates peruskurssit huikeaan etuhintaan

Pilates -metodin avulla selätät selkäkipuja ja kehität keskittymiskykyäsi ja taitoasi rauhoittua. Mikä mahtava laji siis kiireen keskelle! Tarjoamme vuoden viimeiset Pilates peruskurssit huikeaan etuhintaan 20€ (norm. 80€)! Kurssit käynnistyvät pian, joten paikka kannattaa varata nopeasti.

Loppuvuoden Pilates peruskurssit:

  • 6.-20.11. maanantaisin klo:18.35-19.35
  • 8.-22.11. keskiviikkoisin klo:17.45-18.45
  • 27.11.-11.12. maanantaisin klo:18.35-19.35

Hierontaa, fascia -käsittelyä tai rentouttavaa kuumakivihoitoa itselle tai lahjaksi!

Hierontaa monella mausteella

Element Studion hierontapalveluissa sekä rentoudut että ratkot kehosi kiputiloja – oman valintasi mukaan. Toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen toteutamme sekä rentouttavaa kuumakivihoitoa yhdistettynä hierontaan että lihaskalvoihin kohdistuvaa manuaaliterapiaa. Samalla hoitosarjalla voit hyödyntää vaikka molempia!

Tarjoukset hierontaan:

5 x 45min 245€ (norm 59€/kerta)

5 x 60min 295€ (norm. 69€/kerta)

3 x 90min 235€ (norm. 89€/kerta)

 

Lahjatilauksia voi tehdä joko sähköpostitse tai asiakaspalvelumme aukioloaikoina suoraan Studiolla. Mikäli haluat tilata lahjakortin postitse itsellesi, lähetämme sen maksettua laskua vastaan. Asiakaspalvelumme on mielellään apunasi ideoimassa myös muita (esim. personal training) lahjoja läheisillesi!

Anna siis aikaa itsellesi tai välittävä ajatus läheisellesi Element Studion palveluiden avulla!

Asiakaspalvelumme avoinna ma-to klo:14-18.30

puh: 050 911 2850

email: palaute(at)elementstudio.fi