Close

Hyvinvointivalmennus

Kaipaavatko elämäntapasi pientä tai suurta remonttia? Haluaisitko Sinä voida paremmin?

 

Kestävät elämäntapamuutokset harvemmin tapahtuvat sormia napsauttamalla.  Usein huomaamme, kuinka hyvistä aikeista todellisiin hyvinvointia edistäviin tekoihin on pitkä matka. Muutos kysyy myös hyväksyvää ja myötätuntoista asennoitumista omaa itseä kohtaan.  Itsen piiskaaminen ja arvosteleminen kun useimmiten johtavat kestävän muutoksen sijaan pikakuureihin, jotka päättyvät itsekurin pettäessä.

Me Element Studiolla uskomme, että terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä elämäntapamuutoksissa kannattaa tukeutua todelliseen ammattitaitoon, eikä ns. ”keittiöpsykologiaan”. Siksi hyvinvointivalmennuksemme pohjautuu terveys- ja käyttäytymispsykologiseen teoriaan ja tutkimustietoon siitä, mitä onnistuneisiin muutoksiin tarvitaan.

 

Hyvinvointivalmennus voi auttaa sinua mm.

  • Liikunnallisen elämäntavan aloittamisessa ja ylläpitämisessä
  • Painonhallinnassa ja ruokailutottumisten muuttamisessa
  • Syömisen ja kehonkuvan häiriöissä
  • Stressinhallinnassa
  • Unettomuudessa
  • Tupakoinnin lopettamisessa

 

Mitä hyvinvointivalmennus on?

  • Psykologista ohjausta ja tukea kestävien elämäntapamuutosten toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.
  • Tavoitteellista oman ajattelun ja käyttäytymisen tutkimista sekä muuttamista valmentajan avulla.

 

Kuka valmennusta antaa?

Hyvinvointivalmentajamme Emilia Kujala on terveyden ja käyttäytymisen muutoksen psykologiaan erikoistunut sosiaalipsykologi (VTM), mindfulness-kouluttaja ja sertifioitu jooganopettaja.

 

Haluatko aloittaa elämäntapamuutoksesi viimeisen kerran ja onnistua siinä pysyvästi?

Jos vastasit kyllä, niin ota ihmeessä yhteyttä valmentajaamme ja varaa itsellesi aika ilmaiseen konsultaatiotapaamiseen!

p. 040 – 7681 788 / valmentajat(at)elementstudio.fi

 

”Hakeuduin hyvinvointivalmennukseen, jotta saisin kauan kaipaamiani muutoksia aikaan elämäntavoissani. Olin jo pitkään kamppaillut painonhallinnan kanssa ja pyrkimyksistäni huolimatta paino jatkoi ylöspäin kipuamistaan tasaisesti. En ollut tyytyväinen omaan vointiini enkä ulkonäkööni. Valmennuksesta on ollut todella suuri apu elämänhallinnassa. Olen edennyt kohti tavoitteitani ja matkalla olen oppinut uusia toimintatapoja ja saanut käytännön neuvoja. Kyse ei ole todellakaan ollut pikadieetistä vaan kokonaisvaltaisesta elämänhallinnasta ja elämäni viemisestä siihen suuntaan johon sitä haluan viedä. Olen valmennuksen myötä saanut enemmän kaipaamaani muutosta elämääni kuin yksin yrittämällä 10 vuoteen. Hyvinvointivalmennuksen löytäminen on ollut minulle aivan loistava juttu, josta olen edelleen innoissani.”

 

Valmentajamme tekevät myös yhteistyötä sinun parhaaksesi – Hyvinvointivalmennus ja Personal Training yhdessä voivat muutta elämäsi!