Close

lokakuu 23, 2018

Naisen terveyden ilta 31.10. klo 18.30-20

Tervetuloa veloituksettomaan luentoiltaan keskiviikkona 31.10.!
Illan teemana on naisen terveys ja hyvinvointi, kun lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, pian valmistuva uroterapeutti Reetta Lähderinne puhuu meille lantionpohjan aktivoitumisongelmista. Vaiva on todella yleinen ja haluamme kertoa, että esim. virtsankarkailusta ei ole pakko kärsiä!
 
Reetan lisäksi illassamme puhuu myös studiolta jo ennestään tuttu Riikka Sabat, jonka puheenvuorossa käsitellään faskian, kehon sidekalvoston osuutta lihastoimintahäiriöissä ja kuinka sen voisi ottaa huomioon sekä fysioterapiassa että omassa harjoittelussa. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua lantionpohjan fysioterapiassa käytettäviin hoitolaitteisiin ja lantionpohjan anatomiaan esittelypisteellä.
Jatkossa Reetta tulee pitämään vastaanottoa myös meillä Element Studiolla ja hän tekee muiden talon fysioterapeuttien kanssa tiivistä yhteistyötä. Tule siis kuulemaan, mikä on normaalia ja mikä ei lantionpohjan toiminnan osalta ja poimi jo ensimmäiset vinkit oman hyvinvointisi parantamiseksi!
 
Iltaan on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan asiakaspalveluumme joko studiolla käydessäsi tai osoitteeseen: palaute@elementstudio.fi.