Close

Palvelut

TERVEYS

ELEMENT Terveys -palvelut kuntoutujasta huippu-urheilijalle! Fysioterapia, hieronta, cryo-kylmähoito ja ravintovalmennus auttavat sinua kohti terveyttä ja tavoitteitasi.

WELLNESS

ELEMENT Wellness -palvelut kehon- ja mielen hallintaan! Pilates ja muut kehomenetelmät opettavat kehontuntemusta, parantavat lihastasapainoa ja auttavat keskittymään. Opi uutta itsestäsi tunneilla, yksityisopetuksena tai kursseilla!

SPORT

ELEMENT Sport -palvelut kaiken kuntoisille liikkujille! Ota kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily tai yksilölliset Personal Training -palvelut käyttöösi saavuttaaksesi liikunnalliset tavoitteesi.

BUSINESS

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara – Sen me tiedämme kaikki! ELEMENT Business -palveluiden avulla toteutat valmennukset, työpaikkaliikunnan ja tyhy-päivät. Lisäksi toteutamme koulutuksia liikunnan- ja kuntoutuksen ammattilaisille.

KURSSIT

Kursseiltamme saat alkusysäyksen liikkumiseesi tai vauhtia ja uutta intoa harjoitteluusi. Aina voi oppia uutta – joten tule mukaan! 

FYSIO TRAINING

Mitä jos sinulla olisi oma fysioterapeutti matkassasi harjoitellessasi kuntosalilla?! Element Studion Fysio Training on valmennusta sinulle, joka kärsit tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista ja haluat päästä pysyvästi eroon kiputiloistasi!

HYVINVOINTIVALMENNUS

Kaipaavatko elämäntapasi pientä tai suurta remonttia? Haluaisitko Sinä voida paremmin? Kestävät elämäntapamuutokset harvemmin tapahtuvat sormia napsauttamalla.

YRITYSVALMENNUS

Energiaa ja suorituskykyä työhön! Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen kannattaa, sillä työt tulee tehdyksi ja rahaa säästyy, kun sairaspoissaolot vähenevät. Yhteinen hyvinvointivalmennus parantaa terveyden ja fyysisen kunnon lisäksi myös työilmapiiriä!

KEHON IKÄ -KUNTOKARTOITUS

Mikä sinua liikuttaa? Me uskomme, että Kehon Ikä -kuntokartoitus tekee sen! Kehon Ikä -kuntokartoitus kertoo, minkä ikäisessä kehossa tällä hetkellä asut ja kuinka nuoren siitä voisit saada, jos muutat elämäntapojasi terveelliseen suuntaan.

PAINONPUDOTUS

Pysyvästi kevyempi olo rennolla muutoksella – ja valmennuksen päätteeksi Pikku Pullukka 10km lenkki kesäkuussa! Terveelliseen ja hyvänolon painoon päästäkseen täytyy onnistua kahdessa eri vaiheessa: painon pudottamisessa ja sen jälkeen painon hallinnassa uudessa hyvän olon painossa.

TESTAUS
VERKKOVALMENNUS