Close

huhtikuu 12, 2018

Personal trainer käytettävissäsi salilla maanantaista 16.4. alkaen

Tiimissämme aloittaa huhtikuussa personal trainer ja hierojaopiskelija Jani Saartama. Janin oma tausta on jääkiekon parista, vaan viime vuodet hän on toiminut päätoimisena personal trainerina. Valmentajana Jani on vaativa, mutta helposti lähestyttävä ja aina pilke silmäkulmassa. Viime syksynä Jani aloitti hierojan opinnot oppiakseen lisää ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta, ja hän valmistuukin pian hierojaksi Kuopion hierojakoulusta. Vielä hetken ajan voit varata Janilta opiskelijahintaisen hieronnan! (tästä pääset ajanvaraukseen )

Studiolla tulet törmäämään Janiin niin ryhmäliikunnan kuin kuntosalin puolella; hän ohjaa mm. kahvakuulaa ja Functional training-tuntia, koutsaa 8.5. aloittavaa POLTE-treeniryhmää ja toimii myös personal trainerina. Janilla on kokemusta monenlaisista valmennusprojekteista – Janin puoleen voit kääntyä, on tavoitteenasi sitten painonpudotus tai urheilulajissasi kehittyminen.

Maanantaina 16.4. Jani aloittaa personal trainerin ”salitunnit”. Joka maanantai klo 17-18.30 Jani on paikalla tutustuttamassa sinua uusiin laitteisiimme, neuvomassa erilaisia tekniikoita, joiden avulla saat vaihtelua ja tehokkuuttaa treeniisi sekä vastaamassa kaikenlaisiin kysymyksiin, mitä mieleen juolahtaa!

Tervetuloa joukkoon Jani!