Close

Personal Training

Haluatko saavuttaa pysyviä tuloksia henkilökohtaisen valmentajan avulla? Halusitpa laihtua, kokeilla uusia liikuntalajeja, juosta maratonin tai tehdä kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin, on henkilökohtainen valmennus tehokas ja turvallinen keino päästä tavoitteeseen!

Personal Training

Personal Training ei ole ylellisyyttä, vaan tapa tehdä harjoittelusta järkevää ja tehokasta!

Me Element Studiolla olemme sitä mieltä, että harjoittelun tulee aina olla turvallista ja johtaa tuloksiin. Siksi olemme valinneet joukkoomme ammattilaisia, jotka osaavat työnsä ja paneutuvat tarpeisiisi kunnolla. 

Meillä Personal Trainer on oma valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina tavoitteittesi edellyttämällä tasolla, suoritat yhdessä sopimanne harjoitteet oikein sekä turvallisesti ja suoriudut myös monista muista hyvinvointiisi liittyvistä haasteista helpommin. Lisäksi hyödynnämme valmennuksessa Wellness-järjestelmää, joka ohjaa sinua itsenäisessä harjoittelussasi tarkasti. Treenaat siis aina joko valmentajasi kanssa tai Wellness -järjestelmän avulla!

Element Studion kaikki Personal Trainerit ovat todellisia ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi osaamista tarkkaan kehonhallintaan ja eri liikuntalajeihin. Sinun kannattaakin valita valmentajistamme juuri itsellesi sopiva treenikaveri!

Personal Trainerin palveluja voit käyttää aina, kun tunnet sille olevan tarvetta – tarvitsetko yksilöllisen ohjelman kuntosalille tai haluatko treenata aina valmentajasi kanssa? Päätöksen teet Sinä!

 

Valitse itsellesi sopivin valmentaja ja ota yhteyttä joko meihin yhteydenottolomakkeella tai suoraan Traineriin tekstiviestillä tai sähköpostilla!


Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, FISAF Personal Trainer

Pipsa Rautsi

050-4128153 / pipsa.rautsi(at)elementstudio.fi

Pipsan oma urheilutausta tulee yleisurheilusta ja triathlonista. Trainerina Pipsan vahvuudet ovat tarkassa kehonhallinnan ohjaamisessa ja pysyvään painonpudotukseen tähtäävät valmennukset.

 

Fysioterapeutti, Physio Trainer

Antti Vähäkangas

valmentajat(at)elementstudio.fi

 

Liikunnanohjaaja, Fysioterapeutti, Valmentaja

Maria Kuosmanen

valmentajat(at)elementstudio.fi

 

Studiollamme toimivat vain talomme omat, aina laadukkaan koulutuksen läpi käyneet Personal Trainerit! Kiinnostuitko työskentelystä meillä? Ota yhteyttä: tuija.martikanen(at)elementstudio.fi