Close

heinäkuu 5, 2018

POLTE: TEHOSTARTTI SYKSYYN!

Tämän kurssin haluat kokea! Intensiivisellä kuukauden treenijaksolla harjoitellaan hyvällä meiningillä, tekniikka edellä ja syke ylhäällä. POLTE toimii kesän jälkeisenä tehostarttina – kurssin aikana oppimasi treenirutiini ja saavutetut tulokset motivoivat jatkamaan harjoittelua myös kurssin päätyttyä.

Kurssilla opit suorittamaan turvallisesti ja tehokkaasti voimaharjoittelun perusliikkeet, mm. kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Treenit perustuvat koko kehoa kuormittaviin moninivel-liikkeisiin, jotka nostavat voimatasojasi ja muokkaavat kehoasi.

POLTE sopii loistavasti kaiken tasoisille kuntoilijoille aloittelijoista edistyneisiin; jokainen saa haastaa itseään oman lähtötilanteensa huomioiden. Harjoitukset ovat progressiivisia, eli harjoittelun intensiteettiä nostetaan vähitellen.

Jokainen kurssikerta sisältää lämmittelyn, tekniikkaosion sekä voima-, kestävyys- ja kehonpainoharjoittelua yhdistävän treenin. Kun sitoudut säännölliseen harjoitteluun, saavutat kehitystä jo kuukauden aikana.

POLTE vie sinut pois mukavuusalueelta – sinne, missä tulokset tehdään. Porukassa tekeminen on mielekästä ja yhteishenki tsemppaa jokaista yhä parempiin suorituksiin. Ilmoittaudu nyt mukaan ja tunne POLTE!

KURSSIN AIKATAULU:

ma 20.8. & ke 22.8.
ma 27.8. & ke 29.8.
ma 3.9. & ke 5.9.
ma 10.9. & ke 12.9.

Treenit aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.45-20.00.

Kurssin aikana saat käyttöösi FysiApp-palvelun, jonka avulla tallennat treenit puhelimeesi ja seuraat omaa edistymistäsi. FysiApp auttaa sinua sitoutumaan harjoitteluun ja jatkamaan nousujohteista harjoittelua myös kurssin päätyttyä. FysiApp jää kurssin jälkeen käyttöösi 3 kuukauden ajaksi.

Kurssin hinta 129 e.

 

Ilmoittaudu nyt: palaute@elementstudio.fi / 050 911 2850