Close

toukokuu 7, 2018

POLTE-valmennus on täynnä! Seuraava kurssi alkaa 11.6.

Entä jos tänä vuonna nauttisit kesän lisäksi liikunnasta, vailla huolta kesäkiloista? Ensimmäinen POLTE-valmennusryhmä on täynnä, mutta seuraava kurssi starttaa jo 11.6.

POLTE on intensiivinen kuukauden treenijakso, jolla harjoitellaan hyvällä meiningillä, tekniikka edellä ja syke ylhäällä. Ryhmään mahtuvat mukaan niin rapakuntoisiksi itsensä kokevat kuin kokeneemmat kuntosaliharjoittelijat – tämä valmennus on lähtötasosta riippumatta just sulle!

Kurssilla opit suorittamaan turvallisesti ja tehokkaasti voimaharjoittelun perusliikkeet, mm. kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Treenit perustuvat koko kehoa kuormittaviin moninivel-liikkeisiin, jotka nostavat voimatasojasi ja muokkaavat kehoasi. Harjoitukset ovat progressiivisia, eli harjoittelun intensiteettiä nostetaan vähitellen. Jokainen voi siis haastaa itseään oman lähtötasonsa huomioiden.

Kaikki kurssikerrat sisältää lämmittelyn, tekniikkaosion sekä voima-, kestävyys- ja kehonpainoharjoittelua yhdistävän treenin. Kun sitoudut säännölliseen harjoitteluun, saavutat kehitystä jo kuukauden aikana. POLTE vie sinut pois mukavuusalueelta – sinne missä tulokset tehdään.

Kurssin aikataulu:

ma 11.6. & ke 13.6.

ma 18.6. &  ke 20.6.

ma 25.6. & ke 27.6.

ma 2.7. & ke 4.7.

Treenit aina klo 18.30-19.45

Kurssin aikana saat käyttöösi FysiApp-palvelun, jonka avulla tallennat treenit puhelimeesi ja seuraat omaa edistymistäsi. FysiApp auttaa sinua sitoutumaan harjoitteluun ja jatkamaan nousujohteista harjoittelua myös kurssin päätyttyä. FysiApp jää kurssin jälkeen käyttöösi 3 kuukauden ajaksi

Kurssin hinta 129e.

Ilmoittaudu nyt ja tunne POLTE: palaute@elementstudio.fi / 050 911 2850