Close

RYHMÄLIIKUNTA

Haluatko liikuntapalveluiltasi yhtä paljon kuin kampaamokäynniltäsi tai autosi merkkihuollolta?


Me haluamme tarjota sinulle niin hyvää palvelua!

Oletko Sporttaaja vai etsitkö liikunnaltasi Wellnessiä keholle ja mielelle? Ryhmäliikunnastamme voit valita sopivat lajit tavoitteidesi ja kuntotasosi mukaan. Tai parhaan tuloksen saavuttamiseksi – yhdistä harjoitteluusi elementtejä molemmista tuntiryhmistä! Meillä sinusta huolehditaan – Henkilökuntamme opastaa sinulle sopivimman tunnin valinnassa ja voit varata haluamallesi tunnille vakiopaikan. Mahdut siis itsellesi tärkeimmälle tunnille aina – ilman jonottamista! Lisäksi valmentajamme ovat tunnilla juuri sinua varten: Opetamme sinua harjoittelemaan oikein, jotta saavutat tavoitteitasi ja treenaat turvallisesti. Kosketamme ja korjaamme, selitämme ja perustelemme – ja kaiken tämän lisäksi pidämme tunneilla yhdessä hauskaa!

 

Tunnit toteutetaan pienryhminä (maksimissaan 10-15 asiakasta / tunti), jolloin jokainen huomioidaan yksilöllisesti. Voit tutustua eri lajeihin täällä ja tuntiaikataulun löydät varausjärjestelmästä, jota pääset katselemaan myös ilman varaustunnuksia. Tulostettava tuntiaikataulu löytyy tämän sivun alareunasta. Jos haluat varata itsellesi vakiotuntipaikkoja, tee se asiakaspalvelussamme! Varaathan itsellesi paikan viikkotunneille aina etukäteen!


Ryhmäliikunnan viikko-ohjelma

Yllä ovelasta linkistä löydät voimassa olevan ohjelmamme tulostusversion. Täältä pääset selaamaan tunteja varausjärjestelmässämme!


Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa harjoituskorttia studiollemme, voit tehdä tuntivarauksia sähköpostitse: palaute(at)elementstudio.fi tai soittamalla: 050 – 911 2850 (studion aukioloaikoina).  Muuten käytössäsi on sähköinen tuntivarausjärjestelmämme. Varattu viikkotuntipaikka tulee peruuttaa viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Tunneille voi tehdä vakiovuorovarauksia asiakaspalvelussa. Otamme varauksia vastaan myös sähköpostitse.


TERVETULOA MUKAAN RYHMÄLIIKUNTAAMME, JOSSA OHJAAMME SINUA AINA YKSILÖLLISESTI!