Close

Element Studio

Element Studio on monipuolinen hyvinvointi- ja kuntoilupaikka Maaherrankadulla kirjastoa vastapäätä. Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereidemme ohjauksessa. Meillä liikut aina turvallisesti ja tehokkaasti. Lajivalikoimamme palvelee sinua monipuolisesti, sillä voit valita tunteja tarkoista kehomenetelmistä aina hikisiin tansseihin ja lihaskuntotunteihin asti!

 

Studiollamme treenatessa opit tuntemaan muita klubilaisia, sillä tunneillemme voi varata vakituisia harjoituspaikkoja. Näin samat ihmiset harjoittelevat yhdessä, valmentaja oppii tuntemaan ryhmänsä tarpeet ja ohjaus on sekä henkilökohtaista että vaikuttavaa. Lisäksi erilaisia asiakkuuksia on useita, joten voit valita harjoituskorttisi täysin omien tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan! Lisätietoja studion asiakkuuksista löydät täältä.

 

Tiloissamme fiilis vaihtelee alasalin rauhasta aktiiviseen treenitunnelmaan, joten löydät varmasti päivittäiseen tarpeeseesi sopivan tilan ja tunnin harjoitteluasi varten. Ohjatuilla tunneillamme musiikki ei pauhaa ja osa tunneista ohjataan itseasiassa täysin ilman musiikkia, jolloin hengitykselle ja keskittymiselle jää tilaa. Jos siis kaipaat tehokasta ja tuloksekasta treeniä tai vastapainoa työelämän ja arjen hektiselle tahdille, on studiomme oikea paikka sinun harjoitteluusi!

 

Viikottaisen ryhmäliikunta-aikataulun lisäksi Element Studiolla toteutetaan erilaisia kursseja ja koulutuksia. Olemme vuosittain mukana myös Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin kurssijärjestäjänä.

Tule mukaan porukkaamme!