Close

Terveys

FYSIOTERAPIA

Haluamme auttaa sinua olemaan vahvempi, taipuisampi, terveempi ja pystyvämpi SINÄ! Siksi fysioterapiamme keskittyy kuntoutuksen lisäksi myös ongelmien ennaltaehkäisyyn kehonhallinnan ja -huollon keinoja hyödyntäen.

Lue lisää
HIERONTA

Hieronnasta apua palautumiseen ja kivun hoitoon! Joskus omatoiminen kehonhuolto ei riitä ja silloin avuksi kannattaa valita osaava terapeutti, joka etsii ongelmiisi syyn eikä vain hoida oiretta.

Lue lisää
CRYO -HUIPPUKYLMÄ

Lääkkeetöntä kivunlievitystä, vammojen ja sairauksien hoitoa sekä niiden ennaltaehkäisyä huippukylmähoidolla. Termoshokkiin perustuva hoitomenetelmä vähentää myös turvotusta ja nopeuttaa harjoittelusta palautumista.

Lue lisää
RAVINTOVALMENNUS

Onko maalaisjärki ja kokonaisuuden hallinta syömisestäsi kadonnut? Tai haluaisitko hyvin toimivan ruoansulatuksen, lisää energiaa ja nukkua paremmin? Ota avuksesi joko Element Studion PT tai funktionaaliseen lääketieteeseen erikoistunut ravintovalmentaja Johanna!

Lue lisää
LÄÄKÄRIPALVELUT

Vaivaako sinua väsymys tai kivut? Tai oletko tehnyt kaikkesi pudottaaksesi painoa, mutta mitään ei tapahdu? Joskus ratkaisu voi löytyä kurkistamalla pintaa syvemmälle! Siksi Element Studio tekee tiivistä yhteistyötä Lääkärikeskus Lupauksen kanssa.

Lue lisää

Ajanvaraus