Close

Tutustu Element Studion Tiimiin

Tuija Martikainen

Toimitusjohtaja, Pilates -ohjaaja, fysioterapeutti

044 – 331 8668 / tuija.martikainen(at)elementstudio.fi

Riikka Sabat

Henkilöstö- ja ryhmäliikuntapäällikkö, Personal Trainer, Method Putkisto- ja Pilates -ohjaaja, fysioterapeutti

040 – 718 7692 / riikka.sabat(at)elementstudio.fi

Pipsa Rautsi

Personal Trainer, Pilates-ohjaaja, fysioterapeutti

050 – 412 8153 / pipsa.rautsi(at)elementstudio.fi

Emilia Kujala

Hyvinvointivalmentaja, Mindfulness -kouluttaja, Jooga-opettaja, Sosiaalipsykologi

Emilia kouluttaa ja vetää kursseja Studiollamme tilauksesta ja aikataulutetusti Lahdesta käsin.

Kysy lisää asiakaspalvelusta: 050 911 2850 / palaute(at)elementstudio.fi

Katariina Pahkala

Palveluneuvoja, Pilates-ohjaaja, Tanssinopettaja

050 – 911 2850 / palaute(at)elementstudio.fi

Antti Vähäkangas

Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja, fysioterapeutti

valmentajat(at)elementstudio.fi

Maria Kuosmanen

Palveluneuvoja, Fysioterapeutti, Liikunnanohjaaja

valmentajat(at)elementstudio.fi

Sari Jauhiainen

Palveluneuvoja

050 – 362 7839 / myynti(at)elementstudio.fi

Äitiyslomalla kesään 2017 asti.

Tiimimme

Functional Hyvinvointi- ja Terveysliikuntapalvelut Oy on kuopiolainen, yksilöllisiä ja laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Sen perustajat Tuija Martikainen, Riikka Sabat ja Pipsa Rautsi olivat kaikki työskennelleet pitkään ryhmäliikunnan ohjauksen parissa. Suuria ryhmiä ohjatessa nousi tunne, että asiakkaat tarvitsevat ja ansaitsevat tarkempaa ohjausta, jotta he saavuttaisivat tehokkaasti ja turvallisesti toivomiaan tuloksia. Tästä tarpeesta syntyi Functional ja sen toiminta käynnistyi vuoden 2008 alusta. Tarkat kehonhallintamenetelmät, toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu ja valmennuspalvelut olivat yrityksen pääpalveluita jo silloin. 

 

Functional Hyvinvointistudio avattiin Kauppakeskus Minnaan elokuussa 2009, jolloin toimme Kuopioon uutena harjoitusmuotona Kinesiksen. Kolmen vuoden kehitystyön ja lajivalikoiman laajenemisen myötä vuonna 2012 Functional Hyvinvointistudion markkinointinimi muutettiin Element Studioksi, sillä palvelut laajenivat uuden yhteistyökumppanin Kuntostudio Wellness Elements Oy:n myötä kuntosali- ja sisäpyöräilyt sisältäviin asiakkuuksiin. Elokuusta 2015 alkaen Element Studio löytyy Maaherrankatu 21:stä yhteisistä tiloista Liikuntakeskus Huipun kanssa.

 

Studioltamme löytyy tänä päivänä siis kaikki hyvinvointiin ja kuntoiluun tarvitsemasi elementit! Laatumme takeita yhä edelleen ovat ammattitaitoiset ohjaajat ja pienet ryhmäkoot ohjatuilla tunneilla. Iso osa henkilökunnastamme on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutteja, minkä lisäksi olemme kouluttautuneet maan parhaissa Pilates-, Method Putkisto- ja Personal Trainer -koulutuksissa.

 

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme miellyttävä harjoitusympäristö, jonne on helppo tulla minkä kuntoisena tahansa sekä auttaa heitä todella voimaan paremmin. Lupaamme sinulle terveemmän selän, kevyemmän olon ja vauhdikkaammat juoksuaskeleet, jos ne ovat tavoitteitasi ja olet valmis tekemään töitä kanssamme! Kuntoilustudiomme kutsuu Sinua!