Close

huhtikuu 5, 2018

Tunne POLTE 8.5. alkaen!

Tämän kurssin haluat kokea! Intensiivisellä kuukauden treenijaksolla harjoitellaan hyvällä meiningillä, tekniikka edellä ja syke ylhäällä. POLTTEEN avulla karistat kevätväsymyksen ja saavutat tuloksia ennen kesää.

Kurssilla opit suorittamaan turvallisesti ja tehokkaasti voimaharjoittelun perusliikkeet, mm. kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Treenit perustuvat koko kehoa kuormittaviin moninivel-liikkeisiin, jotka nostavat voimatasojasi ja muokkaavat kehoasi.

Harjoitukset ovat progressiivisia, eli harjoittelun intensiteettiä nostetaan vähitellen. Siksi POLTE sopii monen tasoisille kuntoilijoille aloittelijoista edistyneisiin; jokainen saa haastaa itseään oman lähtötilanteensa huomioiden.

POLTE vie sinut pois mukavuusalueelta – sinne, missä tulokset tehdään.

Jokainen kurssikerta sisältää lämmittelyn, tekniikkaosion sekä voima-, kestävyys- ja kehonpainoharjoittelua yhdistävän treenin. Kun sitoudut säännölliseen harjoitteluun, saavutat kehitystä jo kuukauden aikana. Ilmoittaudu mukaan ja tunne POLTE!

KURSSIN AIKATAULU:

8.5. tiistai
15. ja 17.5. ti ja to
22. ja 24.5. ti ja to
29. ja 31.5. ti ja to
5.6. tiistai

Treenit aina klo 17.30-18.45.

Kurssin aikana saat käyttöösi FysiApp-palvelun, jonka avulla tallennat treenit puhelimeesi ja seuraat omaa edistymistäsi. FysiApp auttaa sinua sitoutumaan harjoitteluun ja jatkamaan nousujohteista harjoittelua myös kurssin päätyttyä. FysiApp jää kurssin jälkeen käyttöösi 3 kuukauden ajaksi.

Kurssin hinta 129e/kk.

Ilmoittaudu nyt: palaute@elementstudio.fi / 050 911 2850