Close

lokakuu 30, 2017

Uudet tuulet puhaltavat!

Element Studion uusi yhteistyökumppani vuoden 2018 alusta alkaen on SalsaStudio!

Omaan erityisosaamiseen keskittyminen, boutique -tyylinen palvelu pienien opetusryhmien ja asiakkaiden henkilökohtaisen tuntemisen kautta sekä intohimoinen tekeminen yhdistävät Element Studiota ja SalsaStudiota jo ennestään. Vuoden 2018 alusta alkaen näitä kahta yhdistää myös yhteinen osoite, kun latinalaisiin tansseihin erikoistunut Kuopion SalsaStudio muuttaa Maaherrankadulle ja siirtää tanssikoulunsa toiminnan studiomme yläsaliin.

Kuluneen syksyn aikana hyvin sujuneiden yhteistyöneuvotteluiden päätteeksi studioiden toimitusjohtajat Suvi Tuominiemi (SalsaStudio) ja Tuija Martikainen löivät kättä päälle yhteistyön merkiksi. Kuten kuvasta näkyy, tunnelmat ovat olleet energiset ja innostuneet! ”Nykyisten Element Studion toimintojen näkökulmasta muutosta ei juurikaan synny, sillä pystymme toteuttamaan kaikki nykyiset palvelumme kuten ennenkin tilojemme monipuolisuuden ansioista” kertoo Tuija Martikainen. ”Parasta SalsaStudion muutossa on, että heidän järjestämänsä tiiviskurssit ja tapahtumat tulevat nyt luoksemme, helposti saavutettaviksi!”

 

Toimitusjohtajat Suvi Tuominiemi ja Tuija Martikainen yhteistyösopimuksen teossa

”Vuosia sitten, kun Element Studion erilaisia ”studioita” suunniteltiin, mukana ideassamme oli myös tanssistudion kehittäminen.” Kertoo Element Studion toinen yrittäjä Riikka Sabat. ”Siksi tämä yhteistyö on meille enemmän kuin mieleinen! Tanssin harrastajat voivat jatkossa helposti täydentää harjoitteluaan kehonhuoltolajeilla tai voimaharjoittelulla ja päinvastoin. Element Studion asiakkaista varmasti moni uskaltautuu nyt kokeilemaan uutta, kun tanssitunnit tulevat näin lähelle.”

Ensimmäinen mahdollisuus uuden kokeilemiseen onkin jo muutaman viikon päässä, kun Studiot toteuttavat yhteisen tapahtuman tulevan yhteistyön kunniaksi:

Element Studion ja SalsaStudion yhteinen päivä 18.11.2017!

Tanssia ja Kehonhuoltoa lauantaina 18.11. klo:11-14

Tervetuloa kokeilemaan SalsaStudion rytmikkäitä tanssitunteja ja Element Studion kehonhuoltolajeja tutustumishintaan 5€/h!

Tunneille varusteeksi sopivat rennot sisäliikuntavarusteet, tanssitunneille sisäjalkineet ovat suositeltavat.

 

Ohjelma:

Tanssitunnit:                                    Kehonhuoltotunnit:

11.00-11.45 Cuban salsa                       11.00-11.45 Hot Barre!

11.45-12.30 Bachata                              12.00-12.45 SPS Spiraali Stabilaatio

12.30-13.15 Reggaeton                         13.00-13.45 Dynaaminen Liikkuvuus

13.15-14.00 Twerk

Tanssinopettajina tunneilla toimivat SalsaStudion tanssinopettajat Marika Luukkonen ja Laura Wetzell. Kehonhuoltoa ohjaavat Element Studion opettajat Katariina Pahkala ja Riikka Sabat.

Kaikki tanssitunnit ovat yksin tanssittavia ja osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta! Paikkoja saa varata etukäteen!

Ilmoittautumiset:

Email: kuopio(at)salsastudio.fi tai palaute(at)elementstudio.fi

Puh: 050 911 2850 / Element Studion asiakaspalvelu

 

Tapahtumapaikka:

Element Studio Maaherrankatu 21 (suoraan kirjastoa vastapäätä)

Salsastudion toimintaan ja lajivalikoimaan voi tutustua osoitteessa www.salsastudio.fi.