Close

helmikuu 12, 2018

Ystävä -viikko käynnistyy!

Ystäväviikolla tankataan elinvoimaa Element studiolta yksin ja yhdessä!

Tiesit varmaan, että liikuntatottumusten muuttaminen tai hyvän harrastuksen ylläpitäminen on helpompaa, kun harrastaa hyvässä seurassa. Itselle tehdyt lupaukset on valitettavan helppoja ohittaa tai siirtää toimeen tarttumista seuraavaan päivään. Mutta kun treenitreffit ystävän kanssa on sovittuna valmiiksi, viimehetken peruminen ei yleensä käy edes mielessä!

Tällä viikolla vietetään jälleen vuoden sydämellisintä päivää, kun keskiviikkona 14.2. Ystävät ovat juhlan sankareita. Mitä jos tänä vuonna suklaan tai kukkien sijaan lahjoittaisitkin kavereillesi yhteistä aikaa ja hyvän treenin?! 5€ etuhintaiset ohjatut tunnit, veloitukseton Group Training -demo tai Mindfulness -kurssi 2 yhden hinnalla odottavat! Katso alta kaikki teemaviikkomme ja helmikuun ajan voimassa olevat tarjoukset:

 

Ystäväviikon ohjelma (12.-18.2.):

  • Kaikki SPORT-tunnit (lukujärjestyksessä harmaalla merkityt) koko viikon ajan 5€ / tunti. Lukujärjestyksen löydät täältä
  • Ke 14.2. AIR-tunti klo:16.30-17.30 5€ / tunti. AIR -tunti on monipuolinen lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota kehittävä treeni katosta riippuvan ”ilmajoogaliinan” eli silkin kanssa.
  • To 15.2. AIR-tunti klo:18.30-19.30 5€ / tunti.
  • To 15.2. klo 17.15-18.15 fysioterapeutti Maria Kuosmanen ohjaa Täsmätreenit kuntosalilla, 9€/hlö. Tunnin aikana perehdytään lihasepätasapainoon ylävartalon ryhtiongelmien takana ja käydään läpi erilaisia venyttäviä, vahvistavia ja elvyttäviä harjoituksia ylävartalon ryhdin kohentamiseksi.
  • Yin & Mindfulness -workshop sunnuntaina 18.2. klo:13-15. Mindfulness -harjoittelua Yin joogan asanaharjoittelun avulla. Ystäväviikon tarjouksena 2 treenaa 1 hinnalla (40€)!
  • Lisäksi tarjoamme Ystäväviikolla varatut ja maksetut Pilates -peruskurssit (3h) hintaan 20€! Seuraava kurssi 12.-26.3. maanantaisin klo:18.30-19.30.

Kaikille tunneille / kursseille paikkoja voi varata asiakaspalvelustamme tai täältä Facebookin kautta messenger -viestillä / kommentoimalla tapahtuman keskusteluun. Osallistua voit niin monelle tunnille kuin haluat!

Ystävänpäivä -kampanjan Superedut (voimassa 12.-28.2.):

  • Kiinnostaako PT-valmennus hyvässä porukassa?! Tarjoamme kaikkiin uusiin, 12.-28.2. välillä varattuihin Group Training -treeneihin ensimmäisen kerran VELOITUKSETTA! Kerää siis 2-4 hengen porukka kasaan ja tule kokeilemaan, miltä treenaaminen ammattilaisen kanssa todella tuntuu! Veloituksettoman (60min) treenin voi varata asiakaspalvelustamme TAI suoraan nettivarauksesta: Group Training – Demo Group Training.
  • Hieronta tai Fascia-käsittely 35€ (30min) – Tarkasti ongelman ytimeen osuvalla käsittelyllä voit saada helpotusta kehon kipuitiloihin tehokkaasti! Tule siis kokeilemaan Element Studion terapeuttien ”näppituntumaa”. Kokeiluedun voi hyödyntää 1x / henkilö. Varaa aika nettiajanvarauksesta: Fascia käsittely TAI Hieronta – 30min aika.
  • Kokeile kuntosaliamme tai Sport -ryhmäliikuntaa sarjakortilla! 5 x kortti Sport-ryhmäliikuntatunneille tai kuntosalille vain 29€! Sarjakortti on voimassa 1kk ostopäivästä alkaen.

 

Vietä alkuvuoden energisin viikko kanssamme!

Sport -treenit, kuntosali vai sittenkin Group Training omalla kaveriporukalla?!

Asiakaspalvelumme palvelee ma-ti klo:14-18.30 välillä:
puh: 050 911 2850
email: palaute(at)elementstudio.fi