Kuopion empaattisin kuntosali

Me Element Studiolla haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden tuntea itsensä vahvaksi ja voimakkaaksi, sekä kohottaa itseluottamusta, tarjoamalla turvallisen tilan, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Ja siksi meistä on tärkeää, että kuntokeskusten maine muuttuisi mukavammaksi ja meille olisi kenen tahansa helppo tulla.

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme!

Kulunut korona-aika pysäytti liikunta-alan hetkellisesti lähes kokonaan ja sai meidätkin nyt jo reilu vuosi sitten katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. Huomasimme, että emme osanneet viestiä Studion seinien ulkopuolelle sitä, mitä täällä meillä oikeasti tapahtuu. Ja koska vanhaan ei enää ollut paluuta, me käärimme hihat ylös empaattisemman liikuntamaailman ja paremman kuopiolaisen elämän puolesta. Yhtenä työmme lopputuloksena Element Studion ilme muuttui ja puhe pehmeni – ja sen myötä myös kotisivumme uudistuivat. Toivottavasti tykkäätte!

Missiomme vahvistui

Olemme jo vuosia puhuneet siitä, miten naistenlehtien kuvat ja liikunta-alan markkinointi menee meidän mielestä metsään. Kovinkaan moni meistä ihan tavallisista ”perusperteistä” ei ehkä tunnista itseään kansikuvissa treenailevista tiukkailmeisistä miehistä ja naisista. Mutta me uskomme, että ihan jokainen meistä haluaa voida hyvin ja ansaitsee siihen mahdollisuuden. Siksi meidän missiomme on antaa jokaiselle mahdollisuus tuntea itsensä vahvaksi ja voimakkaaksi, sekä kohottaa itseluottamusta, tarjoamalla turvallisen tilan, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Me tarjoamme empaattisen lähestymistavan kuntoon pääsemiseen ja palautumiseen. Takaamme, että olemme läsnä jokaisella askeleellasi kohti parempaa hyvinvointiasi, jos vain niin haluat.

Ja tästä me innostuttiin ihan mielettömästi! Meidän mielestä jokainen on ainutlaatuinen kokonaisuus omana itsenään. Voidakseen paremmin ja tullakseen meille kuntoilemaan kenenkään ei tarvitse muuttua. Vaan kuntosalien tai liikuntakeskusten pitää muuttua, jotta jokainen voi kokea olevansa osa porukkaa. Siksi Element Studion visio on muuttaa kuntosalien
maine ystävällisemmäksi, turvallisemmaksi ja yhteisöllisemmäksi tilaksi, jossa jokainen tuntee kuuluvansa joukkoon.

Älä siis murehdi etukäteen, miten treenaaminen voi olla raskasta tai kuinka pitkä matka sinulla on kohti tavoitteitasi. Nouse sohvalta, pakkaa treenikamppeet ja katsotaan yhdessä, miten pääsemme kohti tavoitteitasi. Lupaamme olla mukanasi matkalla vahvempaa sinua, jokaisella askeleellasi.

Tule sellaisena kuin olet.
Lähtiessä olet vielä parempi.

ps. kotisivumme uudistuksessa myös ajanvaraustoiminnot paranivat. Kurkkaa täältä, mitä kaikkea meiltä löytyy!