Poltteesta buustia arkeen

Polte. Mikä ihmeen Polte? Nimi on aika kuumottava, mutta meininki mitä lämminhenkisintä. Tutustu pienryhmävalmennukseemme ja aloita matkasi kohti jaksavampaa arkea!

Polte -treeneissä joko voimaillaan tai treenataan kestävyyttä erilaisilla cardio-laitteilla.

Polte. Mikä ihmeen polte?

Liikkumista hyvässä ja mukavassa porukassa? Meidän mielestämme ehdottomasti.

Tehokasta ja kehittävää voima- ja kestävyystreeniä? No ihan varmasti.

Polte on Studiomme fysioterapettien ja valmentajien vuosien mittaan kehittämä pienryhmävalmennus, jonka tavoitteena on edistää jokaisen valmennettavan kuntotavoitteita turvallisesti ja terveellisesti. Vaikka voima- ja kestävyysominaisuuksien kehittäminen onkin Poltteen lähtökohta, niin ryppyotsaisuuden voi meillä jättää pukuhuoneeseen. (Valmentajien naamalla niitä, siis ryppyjä, ihan luonnollisista syistä tosin jo vähän näkyy.)

Koko hommahan on lähtenyt liikkeelle ajatuksesta: Minkälainen liikunta auttaa arjessa jaksamiseen ja minkälaisella liikunnalla on positiivia vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen? Ja koska kestävyysliikunta edistää sydämen, verisuonten sekä keuhkojen terveyttä ja voimaharjoittelu parantaa lihasvoimaa sekä lihaskestävyyttä, niin niistähän sitten lähdettiin liikkeelle.
Ja niistä Polte-treenit edellään pääasiassa koostuvat. Treenivuosi on jaettu kolmen–kuuden viikon jaksoihin ja jokaisella jaksolla on oma harjoittelun pääpaino, jota pyritään kehittämään. Joillakin jaksoilla voimaa ja toisilla kestävyyttä harjoittelua eri tehoilla ja kuormituksilla monipuolistaen. Valmentajat pitävät harjoittelun riittävän monipuolisena, jotta sinä kehityt sopivalla progressiolla ja riittävästi palautuen. Harjoitukset treenataan aina henkilökohtaisesti oikeilla sykealueilla, sillä seuraamme harjoittelua Polar Club -sykejärjestelmän avulla.

Valmentajamme Sami treeniä ohjaamassa. Toinen Poltetta luotsaava koutsi on Tuija.

 

Aina on hyvä hetki aloittaa. Nyt erinomainen.

Jokainen meistä aloittaa kuntoilun jostain. Polte-treenit on hyvä paikka aloittaa, vaikka kunto olisi päässytkin rapistumaan. Tai Poltteeseen voi tulla kokeilemaan uutta, vaikka olisi jo vähän kokeneempikin treenaaja. Harjoitusrytmin muutos ja tasapainon rakentaminen kuormittumisen ja levon välille voi piristää meistä kenen tahansa treenirutiineja.

Tämän syksyn Polte -kokeilutreenit toteutuvat syyskuun keskiviikkoisin klo:17.30-18.30. Harjoitukset toteutuvat näin:

8.9. Kestävyystreeni
15.9. HIIT (intervalliharjoitus)
22.9. Voima

Kokeile kerran tai vaikka kaikki kolme treeniä! Ensimmäinen kokeilu on veloitukseton ja seuraavat keskiviikkotreenit 10€/kerta. Mikäli innostut mukaan, vilkaise lisätietoa valmennuksesta ja sen hinnoista täältä. Paikan kokeilutreeneihin voi varata sähköpostilla, puhelimitse tai whup/tekstiviestillä:
050 – 9112850
palaute(at)elementstudio.fi

Tule mukaan! Wellness is in You!