Auta meitä palvelemaan sinua paremmin

Auta meitä palvelemaan sinua paremmin

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkeli julkaistu:10.11.2020
  • Artikkelin kategoria:Terveys

Me täällä Element Studiolla pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme, jotta ne auttaisivat teitä asiakkaita onnistumaan omissa tavoitteissanne parhaalla mahdollisella tavalla. Ja koska parempaa asiantuntijaa kuin sinä ei löydy, pyydämme apuasi onnistuaksemme!

Fysioterapeutti on liikkumisen ammattilainen, jonka osaamista voi hyödyntää monenlaisissa tilanteissa ja myös ilman lääkärin lähetettä. Nyt tarkoituksemme on kehittää palveluitamme ja sitä varten kaipaamme tietoa siitä, mihin ja miten olisit kiinnostunut fysioterapiaa hyödyntämään.

Auta meitä ja vastaa kyselyymme

Kyselyyn vastaaminen kestää 3–4 minuuttia. Kiitoksena ajastasi arvomme vastanneiden kesken henkilökohtaisen fysioterapiakäynnin: Terveyden- ja hyvinvoinninkartoituksen avulla (kesto 75 minuuttia) saat tärkeää tietoa omasta tilanteestasi ja fysioterapeuttimme suosituksen itsellesi tärkeiden tavoitteiden edistämiseksi.

Kyselyn vastaukset käsitellään nimettömästi ja tuloksia hyödynnetään vain Element Studion omaan palvelumuotoiluun. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä meille sähköpostiosoitteesi kyselyn lopussa (vapaaehtoinen). Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kyselyymme pääset vastaamaan TÄSTÄ

Kiitos avustasi jo etukäteen!