business

Työelämä ja elämä muutenkin vaatii meiltä jatkuvasti enemmän. Jotta osaat keskittyä  olennaiseen ja tehdä oikeita tekoja – ota Business -palvelumme käyttöösi!

Työpaikkaliikunta

Hyvin organisoitu työpaikkaliikunta lisää terveyttä. Element Studion avulla järjestät taukoliikunnan, ohjatut tunnit ja omatoimisen harjoittelun kuntosalilla. Ota asiantuntijamme avuksi jo suunnitteluun!

Hyvinvointivalmennus

Sitä mitä voit mitata, voit johtaa ja kehittää. Koska uskomme näin, toteutamme myös henkilöstön hyvinvointivalmennukset tarpeeseen perustuen ja luotettavia mittareita hyödyntäen!

TyHy -päivä

Virkistystä kokouspäivään, intoa ja yhteishenkeä liikuntailtapäivästä tai kokonainen päivä hyvinvoinnin teemojen ympärillä. Valitse teille paras ratkaisu!

Koulutukset

Sydämen asiamme on edistää ymmärrystä kehon hallinasta ja sen toimintakyvyn parantamisesta. Siksi jaamme osaamistamme ammatillisena täydennyskoulutuksena fysioterapeuteille, hierojille, valmentajille ja ryhmäliikunnan ohjaajille.

Referenssit

Vuosien varrella olemme onnistuneet auttamaan useita yrityksiä ja yhteisöjä. Vilkaise täältä, keitä he ovat ja mitä ajattelivat!

tyhy-VALMENNUS

Energiaa ja suorituskykyä työhön! Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen kannattaa, sillä työt tulee tehdyksi ja rahaa säästyy, kun sairaspoissaolot vähenevät. Yhteinen hyvinvointivalmennus parantaa terveyden ja fyysisen kunnon lisäksi myös työilmapiiriä!

Element Studio ja sen ammattilaiset tarjoavat monipuoliset ja tasokkaat palvelut yrityksille liikunnan ja hyvinvoinnin ohjauksessa. Henkilöstön rakenteesta ja yrityksen tarpeista riippuen valmennuksen sisältöä voidaan räätälöidä laajasti. Palveluita voi valita aina inspiroivista liikuntakokeiluista pitkiin ja vaikuttaviin valmennuskokonaisuuksiin. Yritysvalmennuksessa valmentaja laatii yhdessä henkilöstöjohdon kanssa suunnitelman käytettävästä valmennuspaketista, sen seurannasta ja tulosten mittaamisesta.

Energinen ja terve henkilöstö on kilpailuetu!

Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai suoraan asiakaspalveluumme!