CRYONIC HUIPPUKYLMÄ

”Hoitotulokset ovat yllättäneet minut täysin.  Olen pystynyt hoitamaan ja edistämään paranemista nopeasti leikkausten ja akuuttien vammojen jälkeen. Lisäksi pitkittyneitä olkapää- ja kantapääkipuja on saatu oireettomiksi jo kolmella hoitokerralla.”

Riikka Sabat – Element Studion fysioterapeutti

MIKÄ ON CRYONIC HUIPPUKYLMÄ?

Ainutlaatuinen, luonnonmukainen menetelmä vammojen ennaltaehkäisyyn sekä vammojen ja sairauksien hoitoon! Turvallista ja luotettavaa kivun, turvotuksen ja tulehduksen hoitoa ihmisille ja eläimille jo vuodesta 1993.
Urheilijoille kehon ulkoinen, lääkkeetön hoito – mahdollistaa käytön myös kilpailukaudella!

Perustuu -78 °C, värähtelevään mikrokidesuihkuun ja paineeseen. Vaikuttaa mekaanisesti sekä jäähdyttää pintakerrokset nopeasti 32 asteesta 4 °C. Seurauksena nopea reaktio – Termoshokki, joka on ainoa keino saada aikaan hermostolliset vaikutukset. Vähentää kipua nopeasti – rentouttaa lihakset ja lihaskalvot. Vähentää ja jopa poistaa tulehdusta. Aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Aktivoi imusuonistoa ja poistaa turvotusta. Rentouttaa lihaksia ja lihaskalvoja, parantaa liikkuvuutta. Nopea luontaista paranemista edistävä vaikutus.

MIHIN VAIVOIHIN VOIT SAADA APUA?

Huippukylmä auttaa sekä akuuteissa että kroonistuneissa kipu- ja tulehdustiloissa. Pystymme hoitamaan ihon pinnalta mitä kehonosaa tahansa, joten periaatteessa ei ole kipua, johon huippukylmää ei voisi kokeilla.

Esimerkkejä hoidetuista sairauksista:
jännetulehdukset
epikondyliitti
niska- ja pääkivut
hartia- ja selkäkivut
iskias
lonkkasärky
turvotukset
leikkauksen jälkihoito (esim. raajat, viisaudenhammas)
reumasairaudet
spastisuus

Esimerkkejä hoidetuista urheiluvammoista:
tennis- ja golfkyynärpää
akillesvaivat
venähdykset
verenpurkaumat, mustelmat
luukalvontulehdus
urheilijantyrä
lihasjäykkyydet
nivelsideleikkausten jälkihoito

MITEN HOITOON JA MITÄ MAKSAA?

Cryonic -huippukylmähoito on nopea antaa, joten et tarvitse hoitoon tullaksesi paljon aikaa. Kiputilasta riippuen hoitoja voi tarvita joko muutamia kertoja tiheällä aikavälillä tai joskus jo yksikin hoitokerta voi helpottaa tilanteesi pitkäksikin aikaa! Ennen Cryonic -hoitoa vältä erilaisten linimenttien käyttöä ja pidä iho kuivana, jotta vältytään paleltumilta. Hoito annetaan suihkuttamalla mikrokidesuihkua hitaasti liikutellen kipualueelle. Leikkausten jälkeen hoidon voi aloittaa arven ympäristöön, vaikka haava ei olisi vielä parantunut.

Hinnasto
1 x 39€
3 x 89€
5 x 139€
10 x 259€

Kinesioteippaus yhdessä huippukylmän kanssa tehostaa kivun hoitoa ja joidenkin rasituskipujen ja vammojen paranemista. Teippaus huippukylmähoidon yhteydessä vain 10€ lisämaksulla.

Varauksen voi peruuttaa 24 tuntia ennen varauksen alkamista puhelimitse numerosta 050 911 2850. Myöhemmin perututuista varauksista veloitetaan 50% hoitotoimenpiteen hinnasta ja peruuttamattomista varauksista veloitetaan 100% hoitotoimenpiteet hinnasta.