OmaStudio

Tältä sivulta löydät kaiken tärkeän ja ajankohtaisen tiedon, mitä asiakkaanamme tarvitset.

Sivu täydentyy pian!

Korona-ajan ohjeita ja neuvoja

Täällä Element Studiolla jokaista liikkujaa ohjeistetaan kantamaan oma vastuu yhteisen turvallisuuden ja terveenä pysymisen eteen. Studiolle saapuessa ja täältä poistuessa kädet tulee pestä saippualla. Lisäksi kaikissa liikuntatiloissa on tarjolla myös käsidesiä. Studiolle saa tulla vain täysin terveenä ja mikäli olet matkustanut ulkomaille, voi tänne tulla vasta 14vrk kotiin paluun jälkeen.

Jos voit saapua treeniisi jo valmiiksi liikuntavarusteet päällä, vältyt pukutilojen mahdollisilta ruuhkilta. Tavaransäilytykseen voit hyödyntää vastaanotosta / aulasta tai ryhmäliikuntatilojen yhteydestä löytyviä kaappeja. Asiakaspalvelussa syntyvää jonotusta voit vähentää asioimalla asiakkuuteesi liittyvissä asioissa jo etukäteen kanssamme puhelimitse tai sähköpostitse. Kun olemme voineet valmistella kulkukorttisi tms. jo etukäteen, hoituu kassalla käynti joutuisammin.

Erityisesti nyt korona-aikana panostamme ohjattujen tuntien lajivalikoimassamme kehomenetelmiin, joissa jokainen kuntoilee omalla paikallaan. Lisäksi olemme pienentäneet ryhmäkokoja entisestään (paikkoja vain 7-12), jotta hyvät turvavälit säilyvät myös treenin aikana. Ohjaaja puhdistaa käsiään myös tunnin aikana, mikäli hän korjaa liikkujia manuaalisesti (käy koskemassa). Voit hyvin myös kertoa meille, jos et halua sinua ohjattavan näin. Kaikki harjoitusvälineet puhdistetaan sekä ryhmissä että kuntosalilla tiloista löytyvillä desinfiointiaineilla.

Seuraamme aktiivisesti paikallista koronatilannetta ja reagoimme nopeasti tarpeen mukaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista pääasiassa sähköpostitse, joten omat yhteystiedot kannattaa pitää ajantasalla.

Studiollemme valitut kehonhuoltolajit ja esim. Polte-pienryhmävalmennus ovat muuten sopivia liikuntamuotoja parantamaan hyvinvointia ja vastustuskykyä. Moni harjoitusmuoto parantaa hengitystekniikkaa ja esim. Polte-valmennuksessa huolehdimme turvallisesta ja tehokkaasta harjoitustehosta sykkeenmittauksen avulla. Terveysliikunta kannattaa siis nyt enemmän kuin koskaan!

Mitä pieni ryhmä ja oma rauha tarkoittaa?

Olemme aina tienneet, että pieni ryhmäkoko on asiakkaan parhaaksi. Silloin me pystymme lunastamaan lupaukset, joita annamme asiakkaalle harjoitteluun liittyen (turvallisuus, vaikuttavuus, yksilöllisyys). Siksi meillä ohjattujen ryhmien koko on normaalisti maksimissaan 10-15 asiakasta, nyt korona-aikana 7-12 asiakasta. Joihinkin kursseihin tai valmennuksiin paikkoja on vain 6, jotta voimme taata opetuksen laadun ja esim. turvavälit nyt korona-aikana.

Kuntosalillamme puolestaan on rajattu asiakasmäärä, minkä ansiosta tungosta ei juurikaan synny. Voit siis halutessasi pitää hyvin etäisyyttä kanssatreenaajiin. Studiomme on omalla kulkukortilla avoinna 24/7, joten voit lisätä omaa treenirauhaa myös valitsemalla harjoitusajaksesi muun, kuin klo:16-19 välin arki-iltaisin.

Fysioterapiassa ja yksityistunneilla ohjaamme kuntosalilla ja ryhmäliikuntatiloissa, joissa pyrimme aina valitsemaan rauhallisen paikan harjoitteiden opettelua varten. Voit tietysti myös itse vaikuttaa treeniisi kertomalla terapeutillesi / opettajallesi, jos kaipaat enemmän omaa rauhaa.

Sopimusajat ja sitoutuminen

Meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, joiden avulla toivomme jokaisen löytävän omaan elämäntilanteeseen sopivan asiakkuuden. Meillä voi harjoitella kertakäynneillä ja sarjakorteilla, jotka ovat kertaostoksia. Jos kuitenkin olet päättänyt kuntoilla säännöllisesti, kuukausihintaiset asiakkuudet tulevat sinulle edullisemmaksi. Niistä löytyy sekä Jousto -asiakkuus että Kesto -asiakkuus.

Jousto-asiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voit katkaista milloin vain haluat. Sopimusaika päättyy aina viimeisen maksujakson viimeiseen päivään. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos teet irtisanomisen sopimuksesi mukaisesti ajoissa (noin 14vrk ennen seuraavaa eräpäivää), katkeaa asiakkuutesi viimeiseen jo maksamaasi harjoituspäivään ja seuraavaa laskua ei enää synny. Saat sopimusta tehdessäsi meiltä tarkat ohjeet siihen, mikä sinun aikarajasi irtisanomisen suhteen on,

Halutessasi paljousalennusta, voit valita myös Kesto-asiakkuuden, jossa ensimmäiset 12 kuukautta ovat määräaikaista sopimuskautta ja sen jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti Joustona. Voit siis ensimmäisen 12kk jälkeen katkaista sopimuksesi milloin vain haluat. Ensimmäisen 12kk jälkeen edullisempi Kesto-hinta pysyy kuitenkin voimassa.