Wellness is in You

Hyvinvoiva Sinä

Uskomme, että me kaikki olemme juuri omana itsenämme eheitä ja ainutlaatuisia. Haluamme kaikki kehittää kuntoamme, voimaantua, ja olla vahvempia, niin henkisesti kuin fyysisesti. Meillä se tapahtuu ympäristössä, joka on suunniteltu ja rakennettu juuri sinua varten. Siksi visiomme on muuttaa kuntosalien maine ystävällisemmäksi, turvallisemmaksi ja yhteisöllisemmäksi tilaksi, jossa jokainen tuntee kuuluvansa joukkoon.

Olemme paikallinen huipputason kunnon ja hyvinvoinnin huoltamo. Tarjoamme kuntosalipalveluita, fysioterapiaa, liikunta-, terveys- ja kehonhuoltopalveluita sekä digitaalisen harjoitusympäristön asiakkaillemme. Lisäksi autamme ihmisiä työelämässä voimaan paremmin. Meiltä saat työkalut, joilla voit parantaa elämääsi.


Tule sellaisena kuin olet.
Lähtiessä olet vielä parempi.

Element Studio on kunnon ja hyvinvoinnin huoltamo. Täällä sinut otetaan vastaan sellaisena kuin olet, kokonaisena ja ainutlaatuisena ihmisenä. Älä murehdi etukäteen, miten treenaaminen on raskasta ja miten paljon painoa pitäisi pudottaa. Nouse sohvalta, pakkaa treenikamppeet ja katsotaan yhdessä, miten pääsemme kohti tavoitteitasi. Lupaamme olla mukanasi matkalla vahvempaa sinua, jokaisella askeleellasi.

Me Element Studiolla haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden tuntea itsensä vahvaksi ja voimakkaaksi sekä kohottaa itseluottamusta, tarjoamalla turvallisen tilan, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Haluamme tarjota empaattisen lähestymistavan kuntoon pääsemiseen ja palautumiseen. Takaamme, että me olemme läsnä jokaisella askeleellasi kohti parempaa hyvinvointiasi.


Olemme täällä sinua varten

Paikallisuutemme ansiosta meillä on kyky vastata toiveisiin ja palautteisiin sinun parastasi ajatellen. Pyrimme kehittymään itse ja kehittämään toimintaamme niin, että toimintamme kulmakivet kokonaisvaltaisuus, ammattimaisuus ja saatavilla olo toteutuvat niin tänään kuin tulevaisuudessakin.

Olemme yrittäjiä, perheen äitejä ja tiedämme, että välillä arkeen saattaa muodostua erilaisia haasteita. Silti uskomme, että yhdessä voimme saavuttaa tavoitteitamme. Siksi meillä on mahtavia ihmisiä täällä töissä, asiakkaana ja yhteistyökumppaneina. Toivotamme myös sinut tervetulleeksi osaksi yhteisöämme, juuri sellaisena kuin olet!

Tutustu ihmisiimme

Arvomme

Empatia

Aitous

Kunnioitus

Välittäminen

Rohkeus

Valmius

Sinnikkyys

Osallistuminen

Rehellisyys

Laatu

Saatavuus

Avoimuus