fbpx

JOOGA

Joogaa itsellesi hallittu, vahva ja notkea keho!

Lämpö Jooga Yang

Yang -tyyppistä joogaa kuvastaa kaikki jooga, jossa tehdään lihastyötä painovoimaa vastaan. Yangjoogatunneilla työskennellään kehon linjauksen parissa sekä perinteisissä paikallaan pysyvissä jooga-asennoissa että virtaavassa liikkeessä. Virtaavienkin liikemallien taustalla on aina jooga-asentojen turvallinen linjaus, joka suojelee niveliä ja auttaa ylläpitämään tasapainoa kehon elastisuuden ja voiman välillä. (Tätä tuntia ei ole tällä hetkellä viikko-ohjelmassamme)

Lämpö Jooga Yin & Yang

Yinjooga on lempeää, rauhallista ja kehon ja mielen voimavaroja palauttavaa työskentelyä paikallaan pysyvissä ja tuetuissa jooga-asennoissa. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa lihakset rentoina ja painovoimalle antautuen, jolloin päästään vaikuttamaan koko luiden, lihasten ja sidekudosten muodostamaan kokonaisuuteen. Yinjoogatunneilla tehdään myös tietoisen, hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) harjoituksia, jotka yhdessä jooga-asentojen kanssa auttavat mm. rentoutumaan, hoitamaan kroonisia kipuja, parantamaan keskittymiskykyä ja stressinhallintaa sekä unta. Tunnista alkuosa treenataan aktiivista Yangjoogaa ja näin Yin- ja Yangjooga muodostavat toisiaan tukevan ja tasapainottavan kokonaisuuden. Molemmat tunnit toteutetaan +45-asteisen infrapunalämmön äärellä, joten ota tunnille mukaasi iso pyyhe ja juotavaa. Huolehdi myös riittävästä nesteen tankkauksesta jo ennen tunnille tuloa!

Yin Jooga & Mindfulness

Viikkotunneilla harjoitellaan tietoista, hyväksyvää läsnäoloa (Mindfulness) lempeiden Yinjoogan asentojen avulla. Tuetut, lempeät asennot hellivät selkää ja avaavat erityisesti lonkkia ja rintarankaa. Mindfulness on rentoutus- ja stressinhallintamenetelmä, joka on laajalti käytössä terveydenhuollon ammattilaisten ja yksityishenkilöiden keskuudessa. Harjoittelusta on tutkitusti hyötyä mm. kroonisten kipujen, stressiperäisten oireiden, unettomuuden, masennuksen ja ahdistuneisuuden hoidossa. Tämä tunti ei ole Lämpö -tunti!

Studiomme joogatunnit opetetaan tarkkaa kehon linjausta korostaen ja niveliä säästäen. Ohjaustapa on kehoa kunnioittava ja kuunteleva.

Close Menu
×
×

Cart

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy