Liikkeellä olevat tartuntataudit – Jarrutetaan yhdessä tartuntojen leviämistä

Liikkeellä olevat tartuntataudit – Jarrutetaan yhdessä tartuntojen leviämistä

Me Element Studiolla seuraamme aktiivisesti virallisia ohjeita ja suosituksia, joiden mukaan pyrimme ennaltaehkäisemään ja jarruttamaan sekä koronavirus covid-19 että muiden liikkeellä olevien infektiotautien etenemistä. Onnistuaksemme pitämään terveystilanteen hyvänä, toivomme jokaiselta studiollamme harjoittelevalta huolellisuutta ja käsihygienian tehostamista.

Element Studion kaikki palvelut ovat käytössäsi aivan normaalisti. Studiomme on pieni ja samanaikaisesti tiloissamme ei liiku suuria joukkoja ihmisiä. Siksi meillä ei ole syytä ylimääräiseen huoleen. Studiollamme on pyritty jo aikaisemmin hyvään hygieniaan sekä siivouksen että kuntoilijoiden ohjeistusten avulla. Olemme kuitenkin lisänneet puhdistusaineita ja paperipyyhkeitä sekä kuntosalille että ryhmäliikuntatiloihin. Suosittelemme, että puhdistat harjoittelussasi käyttämäsi välineet erityisesti kohdista, joihin tartut käsilläsi (laitteiden kahvat). Hikipyyhettä on myös hyvä käyttää suojana matoille ja laitteisiin asettuessasi.

Muistutuksena ohjeet käsi- ja yskimishygieniaan:

  • Pesethän kädet huolellisesti sekä tullessa että lähtiessä Studioltamme: Käytä lämmintä vettä ja nestesaippuaa, jota löytyy kaikista vesipisteistämme. Kuivaa kätesi paperilla.
  • Kun käytät alkoholipitoista käsihuuhdetta, ota kerralla määrä, jolla pystyt hieromaan kätesi kauttaaltaan.
  • Aivasta nenäliinaan tai hihan yläosaan, jos nenäliina ei ole saatavilla. Laita nenäliina heti roskiin.
  • Jätetään kätteleminen toistaiseksi väliin ja tervehditään muuten iloisesti!

Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Toivomme, että sinäkin jäät kotiin parantelemaan, mikäli sairastut flunssan oireisiin. Harjoittelu kannattaa ylipäätäänkin vain terveenä. Silloin treeni tuo toivottuja tuloksia. Sairaana harjoittelu ei siis kehitä kuntoasi ja vain pidentää toipumisaikaa. Jos kuitenkin olet kunnossa, liikunta kannattaa myös nyt. Se parantaa vastustuskykyä ja tekee kaikin puolin hyvää.

Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut koronavirusepidemian maailmanlaajuiseksi bandemiaksi. Tämä poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa matkustusturvallisuuteen kaikkialla maailmassa, minkä vuoksi ulkoministeriö suosittelee noudattamaan erityistä varovaisuutta kaikkialla. Nyt ei tule tarpeettomasti matkustaa. Jos kuitenkin matkustat, toivomme sinun noudattavat annettua suositusta: Jättäydythän Studiollamme tapahtuvasta kuntoilusta pois kahden viikon ajaksi matkasi päättymisen jälkeen.

Kiitos, että huolehdit! Tervetuloa treenaamaan!

Lähteet: www.thl.fi ja www.um.fi – matkustustiedotteet