MINDFULNESS

Mindfulness – Hyväksyvää ja tietoista läsnäoloa

” Mindfulness on tarkoituksellisesta tarkkaavaisuuden kohdistamisesta kaikenlaisiin nykyhetkellä koettuihin sisäisiin ja ulkoisiin tapahtumiin (Baer, 2003).”

Mindfulness -harjoittelun tiedetään tutkitusti laskevan verenpainetta, alentavan kehossa stressihormonien määrää, rentouttavan ja parantavan unenlaatua sekä kohentavan mielialaa. Lisäksi parantuneiden läsnäolotaitojen ansioista mindfulnessin harjoittamisesta voi olla suurta hyötyä kiireisen työ- tai perhe-elämän keskellä. Saatatpa myös huomata, että pystyt säätelemään tunnetilojasi paremmin ja olemaan joustavampi haastavissa tilanteissa, kun opit tunnistamaan itsessäsi tapahtuvia asioita ja suhtautumaan niihin hyväksyvämmin.

Meillä Element Studiolla mindfulnessia kouluttaa ja käytännön harjoitteiden tasolla opettaa Emilia Kujala. Hän on terveys- ja liikuntapsykologiaan erikoistunut sosiaalipsykologi sekä mindfulness -kouluttaja. Emilia on myös sertifioitu jooganopettaja. Emilia työskentelee tällä hetkellä Lahdesta käsin ja toteuttaa Studiollamme tilaustunteja ja -kursseja.

Mindfulness yrityselämän apuna

Mindfulnessin hyödyt henkilöstön jaksamisen ja tuloksekkaan työskentelyn näkökulmasta voivat parhaillaan olla huikeita! Räätälöimme sekä yksittäisiä koulutuspäiviä että pidempiä valmennuksia. Kysy lisää Riikalta: 040 718 7692 / riikka.sabat@elementstudio.fi