Mukanasi jokaisella askeleella

Älä murehdi etukäteen, pystytkö toivomaasi muutokseen. Nouse sohvalta, ota meihin yhteyttä ja lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi. Lupaamme olla mukanasi, jokaisella askeleellasi.

Duuni Fysio Fiilis

Ennaltaehkäise

Element Duuni – koulutus- ja työhyvinvointipalvelu auttaa käsittelemään nykypäivän työelämän vaatimuksia. Tarjoamme ratkaisuja keventämään työyhteisösi taakkaa työhyvinvointivalmennuksen ja liikunnan avulla sekä hoidamme ammattitaidolla niin työnohjauksen kuin työyhteisösovittelun. Hyvinvoiva työyhteisö on kilpailuetu.

Koska haluamme jakaa ymmärrystä kehonhallinnasta ja toimintakyvyn parantamisesta, tarjoamme myös ammatillisia täydennyskoulutuksia terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille.

Element Duuni

Element Studion duuni-palvelut työelämälle

Voi hyvin

Element Fysio -toimintakyvyn palauttaminen ja -maksimointi ennaltaehkäisee tulevia ongelmiasi, sekä mahdollistaa jo ilmenneiden ongelmien korjaamisen. Fysioterapian ja valmennuksen avulla henkisesti ja fyysisesti vahvempi sinä. Lähetteellä ja ilman lähetettä, me autamme sinua olemaan terve ja toimintakykyinen sinä.

Element Fysio

Element Studion fysioterapi, hieronta ja huippukylmähoito

Element Studion kehon- ja mielenpalvelut

Kuuntele itseäsi

Element Fiilis – kehon- ja mielenhuolto tarjoaa valikoiman lähi- ja virtuaalipalveluita kehonhuoltoon. Kivuttoman kehon ja mielenrauhan harjoittamista sinulle, joka arvostat terveyttäsi. Autamme sinua löytämään ja kehittämään niin henkisiä kuin fyysisiä voimavaroja, joiden avulla pystyt olemaan paras versio itsestäsi.

Element Fiilis