Mukanasi jokaisella askeleella

Älä murehdi etukäteen, miten treenaaminen on raskasta tai pysynkö rytmissä. Nouse sohvalta, pakkaa treenikamat ja lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi. Lupaamme olla mukanasi matkalla vahvempaa sinua, jokaisella askeleellasi.

Treeni Fysio Fiilis Duuni

Element Studion treeni-palvelut

Lähde liikkeelle

Element Treeni -kuntopalvelu tarjoaa sinulle työkalut ja yhteisön, jotka tukevat sinua kohti tavoitteitasi. Liikuntaa ja saliharjoittelua itsenäisesti, yksityisopetuksessa tai ryhmässä, juuri kuten sinä haluat. Me otamme sinut vastaan sellaisena kuin olet, ainutlaatuisena ihmisenä.

Element treeni

Voi hyvin

Element Fysio -toimintakyvyn palauttaminen ja -maksimointi ennaltaehkäisee tulevia ongelmiasi, sekä mahdollistaa jo ilmenneiden ongelmien korjaamisen. Fysioterapian, hieronnan ja kylmähoidon avulla henkisesti ja fyysisesti vahvempi sinä. Lähetteellä ja ilman lähetettä, me autamme sinua olemaan terve ja toimintakykyinen sinä.

Element Fysio

Element Studion fysioterapi, hieronta ja huippukylmähoito

Element Studion kehon- ja mielenpalvelut

Kuuntele itseäsi

Element Fiilis – kehon- ja mielenhuolto tarjoaa kattavan valikoiman palveluita kehonhuoltoon. Kivuttoman kehon ja mielenrauhan harjoittamista sinulle, joka arvostat terveyttäsi. Autamme sinua löytämään ja kehittämään niin henkisiä kuin fyysisiä voimavaroja, joiden avulla pystyt olemaan paras versio itsestäsi.

Element Fiilis

Ennaltaehkäise

Element Duuni – koulutus- ja työhyvinvointipalvelu auttaa käsittelemään nykypäivän työelämän vaatimuksia. Tarjoamme ratkaisuja keventämään työyhteisösi taakkaa työhyvinvointivalmennuksen ja liikunnan avulla sekä hoidamme ammattitaidolla niin työnohjauksen kuin työyhteisösovittelun. Hyvinvoiva työyhteisö on kilpailuetu.

Koska haluamme jakaa ymmärrystä kehonhallinnasta ja toimintakyvyn parantamisesta, tarjoamme myös ammatillisia täydennyskoulutuksia terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille.

Element Duuni

Element Studion duuni-palvelut työelämälle