Nouse ilmaan!

Kattoon kiinnitetyt kankaan, hammockin avulla tehty harjoittelu antaa sinulle kevyen ja vapaan olon.

AIR -tunnit ovat rentoutta, kehonhallintaa ja voimaa sekä liikkuvuutta kehittäviä harjoituksia, joissa käytetään apuna kattoon kiinnitettyä pitkää kangaslenkkiä, silkkiä.

Silkin avulla voidaan tukea vartaloa ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä turvallisilla linjauksilla niveliä suojaten. Silkki joko keventää tai haastaa liikkeiden suoritusta, minkä ansioista harjoitteista löytyy oma versionsa jokaiselle. Erityisesti selän liikkuvuus lisääntyy AIR -tunneilla tehokkaasti. Hengitys ja sen rytmittäminen ovat osa harjoitteita, minkä ansiosta fyysisen harjoituksen tunnet myös kokonaisvaltaisesti rauhoittavana.

Tunnit Hinnasto


Mukaan tunnille tai kurssille

Meillä Element Studiolla AIR-harjoittelu ei ole hurjaa akrobatiaa ja temppujen tekemistä, vaikka joogasta tutut inversiot (pää alaspäin tehtävät harjoitteet) harjoituksiin kuuluvatkin. Jokainen voi tunnilla tehdä oman rohkeuden ja kehotuntemusten mukaan harjoitteita ja ohjaajamme osaavat antaa vaihtoehtoja myös lattialle, jos jokin harjoitus silkin kanssa ei tunnu hyvältä.

AIR -tunneilla opetellaan liinan käyttöön oikeat tekniikat ja asennot, joten mukaan tunnille voi tulla milloin tahansa. Myös kurssin kautta harjoittelun aloittaminen voi olla mielekästä. Seuraa siis aikataulujamme, jotta löydät itsellesi sopivimman tavan tulla mukaan.

Pukeudu AIR -tunnille kainalot ja polvitaipeet peittäviin vaatteisiin. Mikäli käytät meikkiä tai hajusteita, pesethän ne pois ennen tunnille saapumista. Jätä myös korut ja kellot pois. Tunnille kannattaa ottaa vesipullo mukaan.

Kurssit