Rentoudu ja rauhoitu

Jos palautuminen on jäänyt vähiin ja koet kehossasi kiputiloja ja kireyttä, hieronta voi auttaa rentoutumaan ja lisätä voimavaroja hyvinvoinnin edistämiseen.

Hieronta on apu palautumiseen ja kivun hoitoon. Hieronta yksin ei kuitenkaan ole pitkäaikainen ratkaisu kehosi huoltamiseen. Koulutettuina fysioterapeutteina pyrimme etsimään syyn kivuillesi ja pelkän vaivan hoitamisen sijaan keskitymme myös siihen, kuinka voisime työstää ongelmaa oireilut takana.


Olemme terveydenhuollon ammattilaisia

Element Studiolla hierontamme perustuu klassiseen, pohjoismaiseen hierontaan, johon yhdistämme tarpeidesi mukaan sekä venytyksiä että mobilisoivia liikehoitoja.

Jokainen keho on yksilöllinen, joten hieronnan voimakkuutta säädetään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehokas hieronta meidän käsissämme ei tarkoita ensisijaisesti voimakasta ja kivuliasta, vaikka usein kiristyneiden kudosten käsittely voikin hieman aristaa.

Hierontaamme voit hyödyntää myös rentoutumiseen. Kerro toiveesi ja tavoitteesi hoitoon saapuessasi, jotta voimme tehdä kokemuksestasi parhaan mahdollisen.

Ajanvaraus

Hinnasto

Osahieronta 30min

1 x 39€, 5 x 175€

Hieronta soveltuu täsmällisen oireen hoitoon tai yhdistettynä kinesio-teippaukseen.

Puolihieronta 45min

1 x 59€, 5 x 275€

Hieronta, jonka aikana voi hoidattaa laajemman kokonaisuuden, kuten koko selän tai hartiat ja kädet.

Puolihieronta 60min

1 x 69€, 5 x 325€

Hieronta, jonka aikana hoidamme laajan alueen varsinaisen kiputilan korjaamiseksi.

Kokohieronta 90min

1 x 89€

Koko vartalon hieronta, jolla rentoudut kokonaisvaltaisesti.

Peruutusehdot

Varauksen voi peruuttaa 24 tuntia ennen varauksen alkamista puhelimitse numerosta 050 – 9112850 (puhelu / tekstiviesti) tai nettivarauksen vahvistusviestin kautta. Myöhemmin peruutetuista varauksista veloitetaan 50% hoitotoimenpiteen hinnasta ja peruuttamattomista varauksista veloitetaan 100% hoitotoimenpiteet hinnasta

 
 

”Olen päässyt eroon kivuista; Lyhyellä aikavälillä hieronnan, pitkällä lihaskunnon parantamisen ansiosta. Element Studiolle on helppo tulla, niin treeniin kuin hoidettavaksikin.”