Hyvää elämää, liikuntaa ja urheilua

Fysioterapiamme kehittää, ylläpitää ja palauttaa terveyttäsi, liikkumiskykyäsi, fyysistä aktiivisuuttasi ja toimintakykyäsi. Ainoa tarkoituksemme ei ole parantaa jo ilmenneitä vammoja, vaan myös auttaa sinua löytämään uusia voimavaroja sekä kehityskohteita, jotta voimme auttaa sinua olemaan paras versio itsestäsi.

Fysioterapiaan et tarvitse lääkärin lähetettä, fysioterapia on kaikille. Kun haluat löytää itsestäsi kehityskohteita ja uusia voimavaroja tai hoitaa jo olemassa olevaa vammaa tai kipua, niin me autamme. Fysioterapiaan sinun kannattaa tulla niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista. Kuuntele kehoasi, niin me lupaamme kuunnella ja auttaa sinua.


Kuntouttava ja ennaltaehkäisevä fysioterapia

Fysioterapiassamme kartoitamme yhdessä tarpeesi ja asetamme tavoitteet juuri sinua varten. Matka kuntoutujasta aina huippuliikkujaksi asti on meidän kanssamme mahdollista ja matkalle pääsee mukaan juuri niillä askelmerkeillä, jotka sopivat sinulle.

Useimmat lihasten ja nivelten kiputilat johtuvat siitä, että käytämme kehoamme huonoissa asennoissa tai arkemme / liikuntaharrastuksemme ovat liian vaativia tuki- ja liikuntaelimistöllemme. Koska haluamme sinulle pysyvästi paremman olon, emme vain hoida vaivaasi vaan ohjaamme sinua kehosi käytössä.

Tarjoamme henkilökohtaiset harjoitusohjeet kuvina ja videoina käyttöösi mobiilisovelluksen kautta, jotta voit harjoitella myös fysioterapiakäyntien välillä. Sovelluksen avulla voit suoraan kysyä meiltä neuvoja sekä seurata edistymistäsi.

Hinnasto


Kroppa kuntoon ja Tehot irti

Urheilufysioterapiamme on rasitusvammoja ja tapaturmia ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka tavoite on mahdollistaa enemmän terveitä treenipäiviä urheilijalle. Se mahdollistaa uusien, lajisuoritusta tukevien, liikeratojen oppimisen ja vahvistamisen sekä paremman suorituskyvyn saavuttamisen.

Myös urheiluvamman, ylirasitustilan tai leikkauksen jälkeen fysioterapia tarjoaa tärkeitä työkaluja osaksi kuntoutumista. Fysioterapian, hieronnan ja kylmähoidon yhdistelmällä me tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun palautumiseen ja suorituskykysi maksimoimiseen.

Urheilufysioterapiassa etenemme kahdella eri tasolla. Tavoitteena on kokonaisvaltaisesti kehittää fyysisiä kunto-ominaisuuksiasi sekä spesifisti kohdekuntouttaa vammautunutta aluetta. Lisäksi pyrimme huomioimaan myös muut kuormitustekijäsi ja olemme henkisesti haastavassa vaiheessa urheilijan, eli sinun, tukenasi.

Koulutettuina ammattilaisina me ymmärrämme sinua urheilijana ja osaamme laatia suunnitelman sinua ja sinun tavoitteitasi varten.

Tutustu terapeutteihimme


Naisten hyvinvointi

Lantionpohjan fysioterapiamme ja äitiysfysioterapia on hyvinvointia edistävää kokonaisvaltaista fysioterapiaa, naisen eri elämänvaiheissa.

Äitiysfysioterapiamme on ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa elämän erityisessä vaiheessa. Tavoitteenamme on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia, niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeen.

Lantiopohjan fysioterapiasta on apua:

 • Virtsankarkailuun
 • Tihentyneeseen virtsaamistarpeeseen
 • Gynegolokisten laskeumien oireisiin
 • Lantionpohjan kipu- ja jännitystiloihin
 • Lantionpohjan tuen huomioimiseen osana harjoittelua

Äitiysfysioterapiasta on apua:

 • Keskivartalon hallintaan ja hahmotukseen
 • Synnytyksen jälkeisen liikunnan aloittamiseen
 • Selän kipeytymiseen ja väsymiseen
 • Vatsan pömpötykseen ja vastalihasten erkaumaan
 • Rintarangan, niskahartiaseudun ja lantionalueen kipuihin
 • Lantiopohjan toimintahäiriöihin

Hinnasto

Terveyden ja hyvinvoinnin kartoitus 75min

89€

Tämän kartoituksen avulla saat arvokasta tietoa itsestäsi ja yksilölliset neuvot fysioterapeutiltasi terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Saat mukaasi fysioterapeutin laatiman suosituksen ja yhteenvedon juuri sinulle sopivista toimenpiteistä.

Kaikki 60min pituiset fysioterapia-ajat

79€

Fysioterapian ensikäynti ja kaikki muut 60min pituiset vastaanottoajat

Käynnissä oleva fysioterapia 45min

69€

Kokonaisvaltainen fysioterapia on jo käynnissä

Pikavastaanotto 30min

49€

Tämä ajanvaraus sopii kivunhoidollisiin toimenpiteisiin ja käynnissä olevan fysioterapian etätapaamisiin

Peruutusehdot

Varauksen voi peruuttaa 24 tuntia ennen varauksen alkamista puhelimitse numerosta 050 – 9112850 (puhelu / tekstiviesti) tai nettivarauksen vahvistusviestin kautta. Myöhemmin peruutetuista varauksista veloitetaan 50% hoitotoimenpiteen hinnasta ja peruuttamattomista varauksista veloitetaan 100% hoitotoimenpiteet hinnasta

 
 

”Mitä aikaisemmin, sen parempi. Urheilufysioterapeutin paikka on urheilija-valmentajaparin apuna ja taustalla. Mutta mukana harjoittelussa. Silloin saadaan paras lopputulos aikaiseksi.”

Riikka, Element Studio