Kuntosali

Salil eka, salil vika? Ei sillä niin väliä ole, milloin tulet. Monipuolinen, kodikas ja nykyaikainen kuntosalimme on käytössäsi 24/7.

Alkaen 34€/kk

Kuopion empaattisin kuntosali kutsuu sinut liikkumaan

Ajattelemme, että olemme yhdessä enemmän! Siksi salillamme on hyvä tunnelma ja siellä liikkuu monenlaisia kuntoilijoita. Uskomme, että me kaikki olemme juuri omana itsenämme eheitä ja ainutlaatuisia. Haluamme kaikki kehittää kuntoamme, voimaantua ja olla vahvempia, niin henkisesti kuin fyysisesti. Meillä se tapahtuu ympäristössä, joka on kaikille.


Miten pääset vauhtiin?

Varaa ilmainen tutustumiskäynti tai tule käymään asiakaspalvelumme aukioloaikana. Tarjoamme ensimmäisen käynnin paikkakuntalaisille veloituksetta! Voit myös napata itsellesi etuhintaisen ensimmäisen harjoituskuukauden verkkokaupastamme, niin valmistelemme sinulle kulkukortin noudettavaksi vastaanotostamme.

Salillamme käy aivan tavallisia ihmisiä, joten harjoittelun aloittamiseksi sinun ei tarvitse olla missään erityisessä kunnossa tai omistaa trendikkäitä varusteita. Toivomme kuitenkin, että käytät meillä sisäliikuntaan tarkoitettuja jalkineita tai tossuja. Lisäksi salille kannattaa ottaa mukaan juomapullo ja hikipyyhe. Kun olet käynnistänyt asiakkuutesi studiollamme, pääset sisään omalla avainkortillasi kellon ympäri.

Tartu tarjoukseen verkkokaupassa

Kylmäsalin hinnalla palvelun äärelle

Studiomme kuntosali on avoinna omalla avainkortilla kellon ympäri, mutta asiakaspalvelumme ja valmentajat ovat halutessasi apunasi. Välitämme asiakkaistamme, joten haluamme kuulla, miten harjoittelusi sujuu – Myös vastaanottohenkilökuntamme osaa antaa sinulle vinkkejä treeniisi!

Lisäpalveluna voit varata valmentajiltamme ohjausajan, jolloin saat harjoittelusi avuksi juuri sinun tarpeitasi vastaavan treeniohjelman. Opit tehokkaat ja turvalliset treenitekniikat ja otat kuntosalimme harjoitusvälineet haltuun. Ota yhteyttä! Me olemme täällä odottamassa juuri sinua!

Kuntosaliohjaus ja ohjelma 89€

Kuntosali, joka on suunniteltu juuri sinua varten

Olemme kuopiolainen yritys ja teemme työtämme teitä, paikallisia ihmisiä varten. Siksi kuntosalimme on suunniteltu palvelemaan niin kunnonkohottajaa kuin aktiiviurheilijaakin. Kehitämme saliamme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella.

Kuntosalimme on jaettu erilaisiin harjoitustiloihin, jotka tukevat harjoitteluasi kohti parempaa kestävyyskuntoa tai vahvempaa sinua, mikä tavoitteesi sitten onkaan. Harjoitustilat tekevät treenistäsi myös yksityisempää, jos et viihdy ”näyteikkunassa” treenatessasi.

Ryhmän tsemppi ja treenikaverit löydät valmennuksistamme.

Tutustu POLTE -pienryhmävalmennukseen!

Hinnasto

Kertakäynti

12€

Kertakäynti vastaanoton aukioloaikoina. Katso aukioloajat tämän sivun alaosasta.

Opiskelija

39€/kk

Toistaiseksi voimassa oleva joustosopimus opiskelijoille. Irtisanottavissa milloin tahansa.

Jousto

49€ / kk

Toistaiseksi voimassa oleva normaali joustosopimus. Irtisanottavissa milloin tahansa.

12kk Kesto

39€ / kk

12kk voimassa oleva normaali kestosopimus. Etuhinta säilyy sopimuskauden päätyttyä.
Irtisanominen mahdollinen 12kk jälkeen milloin tahansa.

Perhe Jousto

39€ / kk / hlö

Toistaiseksi voimassa oleva joustosopimus perheille. Vaatii vähintään kaksi henkilöä samasta taloudesta.

Perhe Kesto

34€ / kk / hlö

12kk kestosopimus perheille.
Vaatii vähintään kaksi henkilöä samasta taloudesta.

10 x sarjakortti

105€

Sarjakortti voimassa 3kk ostopäivästä alkaen. Opiskelijoille sarjakorttiin 12 käyntiä.

Firmasopimus

Kysy tarjous!

Verovähennettävä etusopimus yrityksille. Kysy tarjous!