Personal Training eli valmennus

Älä murehdi etukäteen, miten treenaaminen on raskasta tai miten paljon painoa pitäisi pudottaa. Nouse sohvalta, pakkaa treenikamppeet ja katsotaan yhdessä, miten pääsemme kohti tavoitteitasi. Lupaamme olla mukanasi matkalla vahvempaa sinua, jokaisella askeleellasi.

Valmennuksemme on tarkoitettu sinua varten, joten sen sisältö ja laajuus mukautuu tarpeittesi mukaan. Jotta voit saavuttaa päämääräsi, otamme sinut huomioon kokonaisuutena. Autamme sinua löytämään arkeesi tasapainoa, jotta palaudut paremmin ja kehityt itsellesi asettamissa fyysisissä tavoitteissa. Joskus voi olla, että tarvitset vain treenikaverin salille, jotta pääset kiinni toivomaasi harjoitusrytmiin. Sekin järjestyy!

Valmentajamme ovat fysioterapeutteja ja valmentajia, joilla on yli vuosikymmenen pituinen kokemus erilaisten kuntoilijoiden, kuntoliikkujien ja urheilijoiden valmentamisesta. Voit avullamme tehdä elämäntapamuutoksen, aloittaa liikuntaharrastuksen tai rakentaa fyysistä kuntoa omaa urheilulajiasi varten. Käytämme treenin tukena mukanasi kulkevaa applikaatiota, johon harjoitukset ohjelmoidaan. Sinun ei siis tarvitse muistella ja miettiä, mitä piti tehdä. Valmentajasi huolehtii siitä ja voit olla häneen yhteydessä aina, kun kysyttävää tulee.

Element Studion treeni-palvelut

Yksilövalmennus

Henkilökohtainen yksilövalmennus oman valmentajan kanssa. Valittavana sinulla on kokonaisuuksia yksittäisestä kuntosaliohjauksesta pidempiin 5-20 kerran valmennuspaketteihin.

Alkuun pääset varaamalla veloituksettoman konsultaation valitsemallesi valmentajalle.

Tutustu valmentajiimme


Pienryhmävalmennus

Pienryhmässä (2-4 henkeä) toteutuva valmennus on hyvä tapa yhdistää yksilövalmennuksen tavoitteellisuus ja ryhmästä saatava yhteishenki ja tsemppi. Valmennus sopii hyvin ystävä- ja työporukoille tai muuten samansuuntaisten tavoitteiden eteen ponnisteleville.

Kerää siis oma porukka tai tule mukaan valmentajiemme valmiiksi ohjelmoimiin ryhmiin! Jos ryhmässä treenaaminen kiinnostaa sinua, suosittelemme tutustumaan myös Polte –valmennukseemme

Hinta alkaen 50€/hlö/tunti

 
 

”Olen oppinut armollisuutta ja kohtuutta itseäni kohtaan. Saavutin tavoitteeni löytämällä oman tavan liikkua. Tulokset yllättivät positiivisesti ja tulivat kuin salaa!”

Heidi 34v