Kasvata kuntoasi pienryhmävalmennuksessa

Polte on treeniä parhaimmillaan. Meidän mielestä parhaaseen treeniin kuuluu monipuolisuus, yksilöllisyys ja hyvät treenikaverit. Polte -harjoitteluun sisältyy monipuolista kestävyys- ja voimaharjoittelua, valmentajan ohjaus ja tuki sekä koko muun ryhmän kannustus.

 

Valmennuksen tavoitteena on yksinkertaisesti parantaa kuntoa, sekä kehon voimatasoja että kestävyyskuntoa. Harjoittelu tapahtuu 3–6 viikon jaksoissa, joissa jokaisella on oma kehityskohteensa. Olitpa vasta aloittelemassa harjoittelua tai jo hieman kokeneempi konkari, Polte-treenit tarjoavat sinulle sopivaa haastetta ja kehityt varmasti.


Sykeohjattu valmennus

POLTTEESSA saat monipuolisen ja tarkoin suunnitellun valmennusohjelman, rajattoman kuntosalin käytön sekä viikoittaiset yhteistreenit vain yhden henkilökohtaisen valmennuskäynnin hintaan.

Valmennuksemme on jokaiselle juuri sopivan kuormittava, olitpa sitten liikuntaharrastusta aloittava tai jo kokenut treenari. Sykkeitä seuraamme Polarin Club -järjestelmän avulla, minkä ansiosta saat tehtyä juuri sinulle sopivan tehokkaan, mutta turvallisen treenin. Jos voimaharjoittelu on sinulle uusi juttu, siihen kannattaa tulla mukaan yksityisopetuksen kautta. Silloin liiketekniikat on varmemmin hallussa ja tekeminen turvallista.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinut alkuun:
050 – 9112850
palaute(at)elementstudio.fi

 
 

”Olen löytänyt tasapainon liikunnan suhteen, lisää lihasvoimaa oikealla treenillä ja kestävyyttä niin, että jaksan arjessani paremmin. Tuntuu, että olisin ryhdistäytynyt sekä ulkoisesti että sisäisesti.”

Marika 48v