personal training

Haluatko saavuttaa pysyviä tuloksia henkilökohtaisen valmentajan avulla?

Haluatko saavuttaa pysyviä tuloksia henkilökohtaisen valmentajan avulla? Halusitpa laihtua, kasvattaa lihasmassaa, tähdätä fitness-lajeissa kilpailuihin, kokeilla uusia liikuntalajeja, juosta maratonin tai tehdä kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin, on henkilökohtainen valmennus tehokas ja turvallinen keino päästä tavoitteeseen!

Me Element Studiolla olemme sitä mieltä, että harjoittelun tulee aina olla turvallista ja johtaa tuloksiin. Siksi olemme valinneet joukkoomme ammattilaisia, jotka osaavat työnsä ja paneutuvat tarpeisiisi kunnolla.

Element Studion kaikki Personal Trainerit ovat todellisia ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi osaamista tarkkaan kehonhallintaan ja eri liikuntalajeihin. Sinun kannattaakin valita valmentajistamme juuri itsellesi sopiva treenikaveri!

Personal Trainerin palveluja voit käyttää aina, kun tunnet sille olevan tarvetta – tarvitsetko yksilöllisen ohjelman kuntosalille tai haluatko treenata aina valmentajasi kanssa?

Personal Training ei ole ylellisyyttä, vaan tapa tehdä harjoittelusta järkevää ja tehokasta!

Meillä Personal Trainer on oma valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina tavoitteittesi edellyttämällä tasolla, suoritat yhdessä sopimanne harjoitteet oikein sekä turvallisesti ja suoriudut myös monista muista hyvinvointiisi liittyvistä haasteista helpommin. Lisäksi hyödynnämme valmennuksessa Wellness-järjestelmää, joka ohjaa sinua itsenäisessä harjoittelussasi tarkasti. Treenaat siis aina joko valmentajasi kanssa tai Wellness -järjestelmän avulla!

Päätöksen teet Sinä!

ALOITA VALITSEMALLA SOPIVIN VALMENTAJA JA VARAA VELOITUKSETON KONSULTAATIO!

Valitse itsellesi sopivin valmentaja ja ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai suoraan Traineriin tekstiviestillä tai sähköpostilla!

Pipsa Rautsi Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, FISAF Personal Trainer

050-4128153 / pipsa.rautsi(at)elementstudio.fi Pipsan oma urheilutausta on yleisurheilussa ja triathlonissa. Pipsan vahvuusalueisiin kuuluvat pysyvään painonpudotukseen tähtäävät valmennukset sekä tarkka kehonhallinan ohjaus, josta hyötyvät niin kuntoutujat kuin urheilijat.

Antti Vähäkangas Fysioterapeutti, Physio Trainer

valmentajat(at)elementstudio.fi Antin erikoisosaamista ovat alaraajaongelmat, leikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä palloilulajit ja niitä tukeva harjoittelu. Antti työskentelee päätoimisesti fysioterapeuttina ja yhdistää valmennuksissaan käytännön kokemusta sekä uusimpaan tutkimusnäyttöön perustuvaa tietoa.

Studiollamme toimivat vain talomme omat, aina laadukkaan koulutuksen läpi käyneet Personal Trainerit!

Kiinnostuitko työskentelystä meillä? Ota yhteyttä: tuija.martikanen(at)elementstudio.fi