polte-valmennus

Kasvata kuntoasi pienryhmävalmennuksessa!

POLTE on harjoitusmenetelmä jokaiselle treenaajalle. Järkevään harjoitteluun kuuluu treenin monipuolisuus. Niinpä POLTE-harjoituskonsepti sisältää peruskunto, - voima,- ja intervalliharjoittelua. Peruskuntoharjoitukset rakentavat terveyden kannalta tärkeimmän kunto-ominaisuuden sekä pohjaa kovempitehoiselle treenille. Se parantaa hapenottokykyä, polttaa rasvaa, palauttaa ja on perustana kaikelle treenaamiselle. Voimaharjoittelussa keskitytään monipuoliseen lihasvoimatreeniin voimanoston perusliikkeistä aina moninivelliikkeisiin, joten hiki virtaa myös voimaharjoittelussa. Intervallitreenissä vuorotellaan intensiteetiltään kevyempää ja kuormittavampaa treeniä, näin sykkeet käyvät melko korkealla harjoittelun aikana.

Jokainen valmennettava treenaa kaikki harjoitukset oman kuntotason mukaan. Sykkeitä seuraamme Polarin Club -järjestemän avulla ja näin saat tehtyä juuri sinulle sopivan tehokkaan, mutta turvallisen treenin. Voimaharjoitteluun kannattaa tulla yksityisopetuksen kautta, sillä silloin tekniikka on varmemmin hallussa ja tekeminen turvallista.

Harjoituskauden aikana tapahtuu vaihtelua treenien määrän ja sisällön mukaan. Sen ansiosta harjoittelu vie sinua eteenpäin ja pääset huomaamaan, miten voima ja hapenottokyky paranevat. POLTE harjoitusmenetelmässä sinulla on käytössäsi "lukujärjestys", mistä valitset itselle sopivan päivän ja ajan treenille. Lisäksi sinulla on tietenkin kuntosalin vapaa käyttöoikeus 24/7. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä Personal Trainerin opastuksella. Hyvällä tsempillä ja yhdessä tekemällä pääsemme pois mukavuusalueelta - sinne, missä tulokset tehdään!

POLTTEESSA saat monipuolisen ja tarkoin suunnitellun valmennusohjelman, rajattoman kuntosalin käytön sekä viikottaiset yhteistreenit vain yhden henkilökohtaisen valmennuskäynnin hintaan.

POLTE kuukausi normaalisti hintaan 99€ – Ensimmäinen valmenuskuukausi etuhintaan 79€ (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)

Valmennustunnille pääsee kerran kokeilemaan veloituksetta!