RYHMÄLIIKUNTA

TERVETULOA MUKAAN RYHMÄLIIKUNTAAN JOSSA OHJAAMME SINUA AINA YKSILÖLLISESTI!

Sporttia ja Wellnessiä keholle sekä mielelle!

Meillä Element Studiolla ryhmäliikuntatunnit on jaettu niiden harjoitusvaikutuksen perusteella kahteen ryhmään: Sport ja Wellness -tunteihin. Ohjelmastamme ne löytyvät harmaalla ja keltaisella värillä.

Sport-tunneista Kinesis - toiminnallinen lihaskuntoharjoitus - treenataan Maaherrankadun studiollamme erityisesti Kinesistä varten rakennetussa tilassa. Muut Sport-lajimme treenaat online-opetuksen avulla missä ja milloin vain! Wellness -tunteja opetamme kaikkien lajien osalta sekä studiolla että verkossa.

laatua pienryhmistä

Meillä sinusta huolehditaan – Henkilökuntamme opastaa sinulle sopivimman tunnin valinnassa ja voit varata haluamallesi tunnille vakiopaikan. Mahdut siis itsellesi tärkeimmälle tunnille aina – ilman jonottamista!

Tunnit toteutetaan pienryhminä (maksimissaan 10-15 asiakasta / tunti), jolloin jokainen huomioidaan yksilöllisesti. Tämän hetkisen tuntiaikataulun löydät varausjärjestelmästä, jota pääset katselemaan myös ilman varaustunnuksia. Halutessasi voit tulostaa lukujärjestyksen sivun yläreunan painikkeesta: lukujärjestys

Ohjeita tunnille saapuessasi:

Saavu ajoissa, jotta ehdit ottaa tarvitsemasi välineet ja asettua paikallesi ennen tunnin alkua. Pidä mukanasi hikipyyhettä ja juomapulloa. Pyyhe on mukava laittaa esim. pään alle, kun käyt treenaamaan matolle. Yhtä hikoiltua tuntia kohden olisi hyvä juoda n. 1/2 litraa vettä.

Huomioithan muut treenaajat ja tule studiolle vain täysin terveenä. Pidä sopiva etäisyys muihin liikkujiin ja vältä voimakkaita hajusteita. Kun lopetat harjoituksesi, puhdista ja palauta käyttämäsi välineet takaisin niiden omille paikoilleen.

AIR -harjoitteluun tullessasi riisu korut ja terävät hiussoljet / pinnit pois. Myös meikki on hyvä poistaa. Näin silkkiliinat eivät vaurioidu tai likaannu.

OHJEITA RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN KÄYTTÄJÄLLE​

"Tarvitsen neuvoja sopivan lajin valintaan"

Autamme sinua mielellämme ryhmäliikuntalajin valinnassa. Jotta osaamme suositella sinulle tavoitteidesi mukaista lajia, varaathan itsellesi henkilökohtaisen kuntoilutarveanalyysin liikuntasi suunnittelua varten. Tarjoamme asianatuntijamme käyttöösi veloituksetta!

Tiedän jo, mitä haluan treenata!

Kun tunti, jolle haluat tulla mukaan, on valittuna, niin ota meihin yhteyttä! Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa harjoituskorttia studiollemme, voit tehdä tuntivarauksia asiakaspalvelumme kautta. Kuopiolaisille liikkujille tarjoamme ensimmäisen tutustumiskerran veloituksetta.

"Olen jo kokeillut ryhmäliikuntaa ja haluan jatkaa harjoittelua"

Jos haluat varata itsellesi vakiotuntipaikkoja, tee se asiakaspalvelussamme! Varaathan itsellesi paikan viikkotunneille aina etukäteen, jotta varmasti mahdut tunnille mukaan. Ohjaajamme myös seuraavat, ketä tunneille saapuu, jotta harjoitus on mahdollisimman sopiva ryhmäläisille.

Harjoittelu on jo käynnissä

Kun sinulla on voimassa oleva harjoituskortti studiollemme, on sinulla käytössäsi sähköinen tuntivarausjärjestelmä. Tunteja voit varata aina seuraavalle 7 päivälle. Vakiovaraus koskee koko harjoituskautta. Mikäli et pääsekään mukaan treeniin, varattu viikkotuntipaikka tulee peruuttaa viimeistään 12h ennen tunnin alkua.