fbpx

RYHMÄLIIKUNTA

TERVETULOA MUKAAN RYHMÄLIIKUNTAAN JOSSA OHJAAMME SINUA AINA YKSILÖLLISESTI!

Sporttia ja Wellnessiä keholle sekä mielelle!

Oletko hikiliikuntaa kaipaava Sporttaaja vai etsitkö liikunnaltasi Wellnessiä keholle ja mielelle? Ryhmäliikunnastamme voit valita sopivat lajit tavoitteidesi ja kuntotasosi mukaan. Tai parhaan tuloksen saavuttamiseksi – yhdistä harjoitteluusi elementtejä molemmista tuntiryhmistä! Meillä Element Studiolla ryhmäliikuntatunnit on jaettu niiden harjoitusvaikutuksen perusteella kahteen ryhmään: Sport ja Wellness -tunteihin. Ohjelmastamme ne löytyvät harmaalla ja keltaisella värillä. Meillä sinusta huolehditaan – Henkilökuntamme opastaa sinulle sopivimman tunnin valinnassa ja voit varata haluamallesi tunnille vakiopaikan. Mahdut siis itsellesi tärkeimmälle tunnille aina – ilman jonottamista! Lisäksi ohjaajamme ovat tunnilla juuri sinua varten: Opetamme sinua harjoittelemaan oikein, jotta saavutat tavoitteitasi ja treenaat turvallisesti. Kosketamme ja korjaamme, selitämme ja perustelemme – ja kaiken tämän lisäksi pidämme tunneilla yhdessä hauskaa! Tunnit toteutetaan pienryhminä (maksimissaan 10-15 asiakasta / tunti), jolloin jokainen huomioidaan yksilöllisesti. Voit tutustua Sport -tunteihimme ja palveluumme tällä sivulla ja Wellness -tunneista löytyy oma sivu. Tämän hetkisen tuntiaikataulun löydät varausjärjestelmästä, jota pääset katselemaan myös ilman varaustunnuksia. Halutessasi voit tulostaa lukujärjestykset sivun yläreunan painikkeesta: lukujärjestys

Sport ryhmäliikunta

Sport -ryhmäliikuntatunnit ovat sanan mukaisesti Wellness -lajeihin verrattuna urheilullisempia, joko sydän- ja verenkiertoelimistöä tai isoja lihasryhmiä kuormittavia. Emme suosi konsepti tunteja, koska tunneilla varioimme liikkeitä sopiviksi juuri sinulle ja hyvien harjoitustulosten saavuttamiseksi vaihdamme ohjelmaa reilun kuukauden välein. Sport -tunneilla käytetään musiikkia toisin kuin esimerkiksi Pilateksessa. Kehitymme vain niissä asoissa, joita treenaamme. Siksi on tärkeää, että teemme fiksuja valintoja arkeamme ajatellen myös harjoitellessa! Tästä syystä useissa lajeissamme yhdistyy fyysisen kunnon eri osa-alueita kuten lihasvoimaa, koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita. Sport -lajeistamme löydät toiminnalista lihaskuntoharjoittelua monessa eri muodossa.

Ohjeita tunnille saapuessasi:

Saavu ajoissa, jotta ehdit ottaa tarvitsemasi välineet ja asettua paikallesi ennen tunnin alkua Pidä mukanasi hikipyyhettä ja juomapulloa. Pyyhe on mukava laittaa esim. pään alle, kun käyt treenaamaan matolle. Yhtä hikoiltua tuntia kohden olisi hyvä juoda n. 1/2 litraa vettä. Huomioithan muut treenaajat ja vältä voimakkaita hajusteita. Kun lopetat harjoituksesi, palautathan käyttämäsi välineet takaisin niiden omille paikoilleen. AIR -harjoitteluun tullessasi riisu korut ja terävät hiussoljet / pinnit pois. Myös meikki on hyvä poistaa. Näin silkkiliinat eivät vaurioidu tai likaannu.

OHJEITA RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN KÄYTTÄJÄLLE​

"Tarvitsen neuvoja sopivan lajin valintaan"

Autamme sinua mielellämme ryhmäliikuntalajin valinnassa. Jotta osaamme suositella sinulle tavoitteidesi mukaista lajia, varaathan itsellesi henkilökohtaisen kuntoilutarveanalyysin liikuntasi suunnittelua varten. Tarjoamme asianatuntijamme käyttöösi veloituksetta!

Tiedän jo, mitä haluan treenata!

Kun tunti, jolle haluat tulla mukaan, on valittuna, niin ota meihin yhteyttä! Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa harjoituskorttia studiollemme, voit tehdä tuntivarauksia asiakaspalvelumme kautta. Kuopiolaisille liikkujille tarjoamme ensimmäisen tutustumiskerran veloituksetta.

"Olen jo kokeillut ryhmäliikuntaa ja haluan jatkaa harjoittelua"

Jos haluat varata itsellesi vakiotuntipaikkoja, tee se asiakaspalvelussamme! Varaathan itsellesi paikan viikkotunneille aina etukäteen, jotta varmasti mahdut tunnille mukaan. Ohjaajamme myös seuraavat, ketä tunneille saapuu, jotta harjoitus on mahdollisimman sopiva ryhmäläisille.

Harjoittelu on jo käynnissä

Kun sinulla on voimassa oleva harjoituskortti studiollemme, on sinulla käytössäsi sähköinen tuntivarausjärjestelmä. Tunteja voit varata aina seuraavalle 7 päivälle. Vakiovaraus koskee koko harjoituskautta. Mikäli et pääsekään mukaan treeniin, varattu viikkotuntipaikka tulee peruuttaa viimeistään 12h ennen tunnin alkua.

Close Menu
×
×

Cart

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy