TARINAMME

Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta personal trainereidemme ja fysioterapeuttiemme ohjauksessa. Toimitiloissamme Maaherrankadulla voit treenata myös nykyaikaisella ja monipuolisella kuntosalilla ohjauspalveluiden lisäksi. Meillä jokainen löytää itselleen sopivan ja järkevän tavan liikkua.

TUTUSTU TIIMIIMME

Tarinamme ja tiimimme

Element Studio sai alkunsa ensin "Functional Hyvinvointistudiona" ja palveluiden laajennuttua omatoimisen harjoittelun mahdollistavaan kuntosalitoimintaan nimi vaihtui nykyiseen. Kaikki alkoi siitä, kun Functionalin perustajat Tuija Martikainen, Riikka Sabat ja Pipsa Rautsi olivat kaikki työskennelleet pitkään ryhmäliikunnan ohjauksen parissa. Suuria ryhmiä ohjatessa nousi tunne, että asiakkaat tarvitsevat ja ansaitsevat tarkempaa ohjausta, jotta he saavuttaisivat tehokkaasti ja turvallisesti toivomiaan tuloksia. Tästä tarpeesta syntyi Functional ja sen toiminta käynnistyi vuoden 2008 alusta. Tarkat kehonhallintamenetelmät, toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu ja valmennuspalvelut olivat yrityksen pääpalveluita jo silloin.

Nykyään Element Studiolla toimii kolme eri yritystä saman markkinointinimen alla. Meillä voit treenata omatoimisesti kuntosalilla tai olla mukana pienryhmissä toteutettavilla ohjatuilla tunneilla tai valmennuksissa. Liikuntapalveluiden lisäksi Studioltamme löytyy myös fysioterapiaa ja hierontaa.

Laatumme takeita alkuajoistamme asti ovat olleet ammattitaitoiset ohjaajat ja pienet ryhmäkoot ohjatuilla tunneilla. Iso osa henkilökunnastamme on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutteja, minkä lisäksi olemme kouluttautuneet maan parhaissa Pilates-, Method Putkisto- ja Personal Trainer -koulutuksissa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme miellyttävä harjoitusympäristö, jonne on helppo tulla minkä kuntoisena tahansa sekä auttaa heitä todella voimaan paremmin. Lupaamme sinulle terveemmän selän, kevyemmän olon ja vauhdikkaammat juoksuaskeleet, jos ne ovat tavoitteitasi ja olet valmis tekemään töitä kanssamme! Kuntoilustudiomme kutsuu Sinua!

Tässä alla on Sudiomme TIIMI esittelyssä!

Tuija Martikainen

Toimitusjohtaja,
Fysioterapeutti (AMK),
Pilates -ohjaaja

tuija.martikainen(at)elementstudio.fi 

044 – 331 8668

Riikka Sabat

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer,
Method Putkisto- ja Pilates -ohjaaja,
Urheiluhieroja

riikka.sabat(at)elementstudio.fi 

 040 – 718 7692

Pipsa Rautsi

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer,
Pilates-ohjaaja

pipsa.rautsi(at)elementstudio.fi 

050 – 412 8153

SAmi piironen

Fysioterapeutti (AMK),
valmentaja,
hieroja

sami.piironen(at)elementstudio.fi 

050 911 2850

Antti Vähäkangas

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer

valmentajat(at)elementstudio.fi 

050 911 2850

Reetta Lähderinne

Fysioterapeutti (AMK),
Lantionpohjan fysioterapeutti,
Uroterapeutti,
Pilatesohjaaja

reettamatsi@hotmail.com

ELEMENT STUDION TARINA

Element Studio on monipuolinen hyvinvointi- ja kuntoilupaikka Maaherrankadulla kirjastoa vastapäätä. Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereidemme ohjauksessa. Meillä liikut aina turvallisesti ja tehokkaasti. Lajivalikoimamme palvelee sinua monipuolisesti, sillä voit valita tunteja tarkoista kehomenetelmistä aina hikisiin tansseihin ja lihaskuntotunteihin asti!

Studiollamme treenatessa opit tuntemaan muita klubilaisia, sillä tunneillemme voi varata vakituisia harjoituspaikkoja. Näin samat ihmiset harjoittelevat yhdessä, valmentaja oppii tuntemaan ryhmänsä tarpeet ja ohjaus on sekä henkilökohtaista että vaikuttavaa. Lisäksi erilaisia asiakkuuksia on useita, joten voit valita harjoituskorttisi täysin omien tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan! Lisätietoja studion asiakkuuksista löydät täältä.

Tiloissamme fiilis vaihtelee alasalin rauhasta aktiiviseen treenitunnelmaan, joten löydät varmasti päivittäiseen tarpeeseesi sopivan tilan ja tunnin harjoitteluasi varten. Ohjatuilla tunneillamme musiikki ei pauhaa ja osa tunneista ohjataan itseasiassa täysin ilman musiikkia, jolloin hengitykselle ja keskittymiselle jää tilaa. Jos siis kaipaat tehokasta ja tuloksekasta treeniä tai vastapainoa työelämän ja arjen hektiselle tahdille, on studiomme oikea paikka sinun harjoitteluusi!

Viikottaisen ryhmäliikunta-aikataulun lisäksi Element Studiolla toteutetaan erilaisia kursseja ja koulutuksia. Olemme vuosittain mukana myös Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin kurssijärjestäjänä.

TULE MUKAAN PORUKKAAMME!