fbpx

TARINAMME

Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereidemme ohjauksessa. Meillä liikut aina turvallisesti ja tehokkaasti. Lajivalikoimamme palvelee sinua monipuolisesti, sillä voit valita tunteja tarkoista kehomenetelmistä aina hikisiin tansseihin ja lihaskuntotunteihin asti!

TUTUSTU TIIMIIMME

Tiimimme

Functional Hyvinvointi- ja Terveysliikuntapalvelut Oy on kuopiolainen, yksilöllisiä ja laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Sen perustajat Tuija Martikainen, Riikka Sabat ja Pipsa Rautsi olivat kaikki työskennelleet pitkään ryhmäliikunnan ohjauksen parissa. Suuria ryhmiä ohjatessa nousi tunne, että asiakkaat tarvitsevat ja ansaitsevat tarkempaa ohjausta, jotta he saavuttaisivat tehokkaasti ja turvallisesti toivomiaan tuloksia. Tästä tarpeesta syntyi Functional ja sen toiminta käynnistyi vuoden 2008 alusta. Tarkat kehonhallintamenetelmät, toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu ja valmennuspalvelut olivat yrityksen pääpalveluita jo silloin.

Functional Hyvinvointistudio avattiin Kauppakeskus Minnaan elokuussa 2009, jolloin toimme Kuopioon uutena harjoitusmuotona Kinesiksen. Kolmen vuoden kehitystyön ja lajivalikoiman laajenemisen myötä vuonna 2012 Functional Hyvinvointistudion markkinointinimi muutettiin Element Studioksi, sillä palvelut laajenivat uuden yhteistyökumppanin Kuntostudio Wellness Elements Oy:n myötä kuntosali- ja sisäpyöräilyt sisältäviin asiakkuuksiin. Elokuusta 2015 alkaen Element Studio löytyy Maaherrankatu 21:stä yhteisistä tiloista Liikuntakeskus Huipun kanssa.

Studioltamme löytyy tänä päivänä siis kaikki hyvinvointiin ja kuntoiluun tarvitsemasi elementit! Laatumme takeita yhä edelleen ovat ammattitaitoiset ohjaajat ja pienet ryhmäkoot ohjatuilla tunneilla. Iso osa henkilökunnastamme on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutteja, minkä lisäksi olemme kouluttautuneet maan parhaissa Pilates-, Method Putkisto- ja Personal Trainer -koulutuksissa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme miellyttävä harjoitusympäristö, jonne on helppo tulla minkä kuntoisena tahansa sekä auttaa heitä todella voimaan paremmin. Lupaamme sinulle terveemmän selän, kevyemmän olon ja vauhdikkaammat juoksuaskeleet, jos ne ovat tavoitteitasi ja olet valmis tekemään töitä kanssamme! Kuntoilustudiomme kutsuu Sinua!

Tässä alla on Sudiomme TIIMI esittelyssä!

Tuija Martikainen

Toimitusjohtaja,
Fysioterapeutti (AMK),
Pilates -ohjaaja

tuija.martikainen(at)elementstudio.fi 

044 – 331 8668

Riikka Sabat

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer,
Method Putkisto- ja Pilates -ohjaaja,
Urheiluhieroja

riikka.sabat(at)elementstudio.fi 

 040 – 718 7692

Pipsa Rautsi

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer,
Pilates-ohjaaja

pipsa.rautsi(at)elementstudio.fi 

050 – 412 8153

Katariina Pahkala

Tanssinopettaja (AMK),
Pilates-ohjaaja,
Palveluneuvoja

katariina.pahkala(at)elementstudio.fi 

050 911 2850

Antti Vähäkangas

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer

valmentajat(at)elementstudio.fi 

050 911 2850

Johanna Räikkönen

Ravintovalmentaja
(funktionaalinen lääketiede),
Proviisori,
Farmasian tohtori

johanna.raikkonen(at)elova.fi

045 – 603 2431

Jani Saartama

Liikunnanohjaaja,
Personal Trainer,
Hieroja

valmentajat(at)elementstudio.fi 

040 5000399

Boryana Todorova

Mindfulness -kouluttaja,
Coaching -ohjaaja,
Lääkäri

Boryana kouluttaa ja vetää kursseja Studiollamme tilauksesta ja aikataulutetusti.

Kysy lisää asiakaspalvelusta: 050 911 2850 palaute(at)elementstudio.fi

Reetta Lähderinne

Fysioterapeutti (AMK),
Lantionpohjan fysioterapeutti,
Uroterapeutti,
Pilatesohjaaja

reettamatsi@hotmail.com

ELEMENT STUDION TARINA

Element Studio on monipuolinen hyvinvointi- ja kuntoilupaikka Maaherrankadulla kirjastoa vastapäätä. Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereidemme ohjauksessa. Meillä liikut aina turvallisesti ja tehokkaasti. Lajivalikoimamme palvelee sinua monipuolisesti, sillä voit valita tunteja tarkoista kehomenetelmistä aina hikisiin tansseihin ja lihaskuntotunteihin asti!

Studiollamme treenatessa opit tuntemaan muita klubilaisia, sillä tunneillemme voi varata vakituisia harjoituspaikkoja. Näin samat ihmiset harjoittelevat yhdessä, valmentaja oppii tuntemaan ryhmänsä tarpeet ja ohjaus on sekä henkilökohtaista että vaikuttavaa. Lisäksi erilaisia asiakkuuksia on useita, joten voit valita harjoituskorttisi täysin omien tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan! Lisätietoja studion asiakkuuksista löydät täältä.

Tiloissamme fiilis vaihtelee alasalin rauhasta aktiiviseen treenitunnelmaan, joten löydät varmasti päivittäiseen tarpeeseesi sopivan tilan ja tunnin harjoitteluasi varten. Ohjatuilla tunneillamme musiikki ei pauhaa ja osa tunneista ohjataan itseasiassa täysin ilman musiikkia, jolloin hengitykselle ja keskittymiselle jää tilaa. Jos siis kaipaat tehokasta ja tuloksekasta treeniä tai vastapainoa työelämän ja arjen hektiselle tahdille, on studiomme oikea paikka sinun harjoitteluusi!

Viikottaisen ryhmäliikunta-aikataulun lisäksi Element Studiolla toteutetaan erilaisia kursseja ja koulutuksia. Olemme vuosittain mukana myös Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin kurssijärjestäjänä.

TULE MUKAAN PORUKKAAMME!

Close Menu
×
×

Cart

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy