Haluamme tutustua sinuun!

Meille sinä olet tekemisemme tarkoitus. Autamme ihmisiä arjessa ja työelämässä voimaan paremmin. Olemme hyvinvoinnin moniottelijoita ja haluamme auttaa sinua näkemään itsessäni ne asiat, joilla voit kasvaa parhaaseen mittaasi.


Tuija Martikainen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja työurani aikana olen aktivoinut tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin pariin työhyvinvointipalveluiden ja vapaa-ajan harrastamisen kautta. Vaikka pilates -koulusta valmistumisesta Jarmo Ahosen johdolla onkin jo liki 20 vuotta, ajattelen edelleen, että Pilates on nerokas laji! Kun näen, miten saan autettua ihmisiä voimaan hyvin ja ilman kipuja, koen suurta onnistumisen riemua!

Pitkä urani työskennellen ihmisten parissa on saanut minut kiinnostumaan vuorovaikutuksesta ja sen erilaisista sävyistä niin ilmiöinä kuin jokapäiväisessä toiminnassa. Uskon, että arjesta tulee rutkasti parempi, kun haluamme ymmärtää toisiamme paremmin ja rakennamme parempaa keskustelukulttuuria. Olen kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi ja saanut Suomessa laajimman mahdollisen koulutuksen työyhteisösovitteluun.

yritys- ja yhteisövalmentaja,  työyhteisösovittelija ja työnohjaaja, fysioterapeutti, pilatesohjaaja,

Yhteisöt: Suomen sovittelufoorumi, Suomen työnohjaajat (Story), More than Work

044 – 3318668
tuija.martikainen(at)elementstudio.fi


Riikka Sabat

Missionani on hyvä, kivuton ja liikkuva elämä.

Olen liikuntaan ja urheiluvalmennukseen erikoistunut sertifioitu urheilufysioterapeutti. Parhaimmillani olen apunasi erilaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa sekä elintapamuutoksiin tähtäävissä tavoitteissasi. Erityisesti vahvuuksiani ovat kehonhallintaan ja ominaisuusharjoitteluun liittyvä ohjaus ja harjoittelun ohjelmointi sekä kivun hoito.

Monipuolisen fysioterapian ja liikunta-alan täydennyskouluttautumisen lisäksi opiskelen tällä hetkellä Liikunnan ja urheiluvalmennuksen asiantuntijaksi (YAMK).

sertifioitu urheilufysioterapeutti, valmentaja, pilates- ja syvävenyttelyohjaaja, spiraalistabilaatio-ohjaaja

Yhteisöt: Suomen Urheilufysioterapeutit ry SUFT, Suomen Valmentajat ry, Suomen Spiraalistabilaatio yhdistys

040 – 7187692
riikka.sabat(at)elementstudio.fi


Pipsa Vienola

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, Fisaf personal trainer ja pilatesohjaaja. Olen toiminut erilaisten ryhmien ohjaajana Kuopion seudulla yli 15 vuotta.

Aloitin tarkkojen kehonhallintamenetelmien ja pienryhmävalmennuksen yrityksemme ensimmäisissä tiloissa Torikadulla vuonna 2008. Kannan ylpeydellä vuosien varrella kertynyttä ammattaitaitoa, joka karttuu edelleen koulutusten avulla ja asiakkaitteni parissa itseäni kehittäen.

Viimeisimpinä vuosina olen toiminut Element Studiolla niin fysioterapeuttina, valmentajana kuin ryhmäohjaajana. Näihin vuosiin sisältyy myös pätevöityminen SPS-ohjaajaksi(spiraalistabilaatio) ja fysioterapian osalta osaamisen päivitys Fysio Somatic -koulutuksessa Jarmo Ahosen johdolla.

fysioterapeutti, pilatesohjaaja, spiraalistabilaatio-ohjaaja, valmentaja

pipsa.vienola(at)elementstudio.fi