Haluamme tutustua sinuun!

Meille ihmiset tekevät Element Studion – niin henkilökunta kuin asiakkaatkin.

Me olemme helposti lähestyttäviä ja arvostamme sinua sellaisena kuin olet. Autamme jokaista näkemään itsensä kokonaisena ja ainutlaatuisena ihmisenä. Meillä on tietoa ja taitoa, sekä kehitämme itseämme, treenitekniikoitamme ja asiakaspalveluamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan tarpeisiisi niin tänään kuin tulevaisuudessakin.


Tuija Martikainen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja työurani olen aktivoinut tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin pariin työhyvinvointipalveluiden ja vapaa-ajan harrastamisen kautta. Vaikka pilates -koulusta valmistumisesta Jarmo Ahosen johdolla onkin jo liki 20 vuotta, ajattelen edelleen, että Pilates on nerokas laji! Kun näen, miten saan autettua ihmisiä voimaan hyvin ja ilman kipuja, koen suurta onnistumisen riemua!

Pitkä urani työskennellen ihmisten parissa on saanut minut kiinnostumaan vuorovaikutuksesta ja sen erilaisista sävyistä niin ilmiöinä kuin jokapäiväisessä toiminnassa. Uskon, että arjesta tulee rutkasti parempi, kun haluamme ymmärtää toisiamme paremmin ja rakennamme parempaa keskustelukulttuuria. Olen saanut Suomessa laajimman mahdollisen koulutuksen työyhteisösovitteluun. Ratkaisukeskeinen ajattelutapa on viitoittamassa tietäni niin työyhteisösovittelussa kuin työnohjaustilanteissakin.

toimitusjohtajayrittäjä, fysioterapeutti, pilatesohjaaja, työyhteisösovittelija ja työnohjaaja

Yhteisöt: Suomen sovittelufoorumi, Suomen työnohjaajat (Story), More than Work

044 – 3318668
tuija.martikainen(at)elementstudio.fi


Riikka Sabat

Esittely tulossa pian!

sertifioitu urheilufysioterapeutti, valmentaja, pilates- ja syvävenyttelyohjaaja, spiraalistabilaatio-ohjaaja

Yhteisöt: Suomen Urheilufysioterapeutit ry SUFT, Suomen Valmentajat ry, Suomen Spiraalistabilaatio yhdistys

040 – 7187692
riikka.sabat(at)elementstudio.fi


Sami Piironen

Olen Sami Piironen. Päädyin Element Studiolle keväällä 2018 fysioterapian opintojeni työharjoittelujakson myötä. Aikaisemmin olen toiminut parikymmentä vuotta uintiurheilun parissa laji-, fysiikka- ja voimavalmentajana. Lisäksi olen kouluttautunut urheiluhierojaksi, jota työtä ehdinkin tekemään viitisen vuotta ennen kuin lähdin opiskelemaan fysioterapiaa.

Elementillä toimin fysioterapeuttina, valmentajana ja toisinaan hierojanakin. Fysioterapeuttina ja valmentaja pyrin löytämään yhteisen sävelen asiakkaan kanssa, jotta asiakas saavuttaisi omat henkilökohtaiset tavoitteensa, olivat ne minkälaisia tahansa.

fysioterapeutti, valmentaja ja hieroja

sami.piironen(at)elementstudio.fi


Pipsa Vienola

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, Fisaf personal trainer ja pilatesohjaaja. Olen toiminut erilaisten ryhmien ohjaajana Kuopion seudulla viimeiset 15 vuotta.

Aloitin tarkkojen kehonhallintamenetelmien ja pienryhmävalmennuksen yrityksemme ensimmäisissä tiloissa Torikadulla vuonna 2008. Kannan ylpeydellä vuosien varrella kertynyttä ammattaitaitoa, joka karttuu edelleen koulutusten avulla ja asiakkaitteni parissa itseäni kehittäen.

Viimeisimpinä vuosina olen toiminut Element Studiolla niin fysioterapeuttina, valmentajana kuin ryhmäohjaajana. Näihin vuosiin sisältyy myös pätevöityminen SPS-ohjaajaksi(spiraalistabilaatio) ja fysioterapian osalta osaamisen päivitys Fysio Somatic -koulutuksessa Jarmo Ahosen johdolla.

fysioterapeutti, pilatesohjaaja, spiraalistabilaatio-ohjaaja, valmentaja

pipsa.rautsi(at)elementstudio.fi