Hyvää elämää, liikuntaa ja urheilua

Fysioterapia ja valmennuksemme kehittää, ylläpitää ja palauttaa terveyttäsi, liikkumiskykyäsi, fyysistä aktiivisuuttasi ja toimintakykyäsi. Ainoa tarkoituksemme ei ole parantaa jo ilmenneitä vammoja, vaan myös auttaa sinua löytämään uusia voimavaroja sekä kehityskohteita, jotta voimme auttaa sinua olemaan paras versio itsestäsi.

Fysioterapiaan et tarvitse lääkärin lähetettä, fysioterapia on kaikille. Kun haluat löytää itsestäsi kehityskohteita ja uusia voimavaroja tai hoitaa jo olemassa olevaa vammaa tai kipua, niin me autamme. Fysioterapiaan sinun kannattaa tulla niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista. Kuuntele kehoasi, niin me lupaamme kuunnella ja auttaa sinua.


Kuntouttava ja ennaltaehkäisevä fysioterapia

Fysioterapiamme toteutuu Kuopion Urheilu Mehiläisessä Siikarannassa, missä fysioterapeuttimme Riikka Sabat pitää vastaanottoaan.

Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja asetamme tavoitteet juuri sinua varten. Matka kuntoutujasta aina huippuliikkujaksi asti on meidän kanssamme mahdollista ja matkalle pääsee mukaan juuri niillä askelmerkeillä, jotka sopivat sinulle.

Useimmat lihasten ja nivelten kiputilat johtuvat siitä, että käytämme kehoamme huonoissa asennoissa tai arkemme / liikuntaharrastuksemme ovat liian vaativia tuki- ja liikuntaelimistöllemme. Koska haluamme sinulle pysyvästi paremman olon, emme vain hoida vaivaasi vaan ohjaamme sinua kehosi käytössä.

Ajanvaraus: Kirjoita Mehiläisen ajanvarauksen hakukenttään ”Riikka Sabat”


Kroppa kuntoon ja Tehot irti

Urheilufysioterapiamme on rasitusvammoja ja tapaturmia ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka tavoite on mahdollistaa enemmän terveitä treenipäiviä urheilijalle. Se mahdollistaa uusien, lajisuoritusta tukevien, liikeratojen oppimisen ja vahvistamisen sekä paremman suorituskyvyn saavuttamisen.

Myös urheiluvamman, ylirasitustilan tai leikkauksen jälkeen fysioterapia tarjoaa tärkeitä työkaluja osaksi kuntoutumista. Fysioterapian ja huippukylmähoidon yhdistelmällä me tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun palautumiseen ja suorituskykysi maksimoimiseen.

Urheilufysioterapiassa etenemme kahdella eri tasolla: Tavoitteena on kokonaisvaltaisesti kehittää fyysisiä kunto-ominaisuuksiasi sekä spesifisti kohdekuntouttaa vammautunutta aluetta. Lisäksi pyrimme huomioimaan myös muut kuormitustekijäsi ja olemme henkisesti haastavassa vaiheessa urheilijan, eli sinun, tukenasi.

Koulutettuna ammattilaisena ymmärrän sinua urheilijana ja osaan laatia suunnitelman juuri sinua ja tavoitteitasi varten.

Tutustu urheilufysioterapeuttiimme Riikkaan


Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennuksemme on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehdä muutoksen, missä elämänvaiheessa tahansa oletkaan. Urheiluvalmennukseen ja liikuntaan (YAMK) erikoistuneena fysioterapeuttina ja personal trainerina toimin mielelläni niin liikuntaa harrastavien lasten ja nuorten kuin terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi liikunnallista elämäntapamuutosta tekevien aikuistenkin kanssa.

Parhaillaan fysiikkavalmennus on pitkäjänteistä yhteistyötä, johon sekä valmentaja että valmennettava sitoutuvat. Siksi on tärkeää ensin tutustua!

Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit. Jutellaan ensin ja katsotaan, olisiko minusta sinulle apua.

– Riikka –

040 – 718 7692
riikka.sabat@elementstudio.fi

 
 

”Mitä aikaisemmin, sen parempi. Urheilufysioterapeutin paikka on urheilija-valmentajaparin apuna ja taustalla. Mutta mukana harjoittelussa. Silloin saadaan paras lopputulos aikaiseksi.”

Riikka, Elemental Valmennus